Anzu Lawson

Cristina Anzu Lawson is een Amerikaanse actrice en zangeres.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKS

Biografie

Lawson werd geboren op 23 mei 1980 in Klamath Falls, Oregon, als zoon van Keiko Lawson en haar echtgenoot. Lawson en haar familie verhuisden toen ze jong was naar Cerritos, Californië, maar zowel zij als haar zus verhuisden later met haar moeder naar Japan nadat Lawson was ontdekt door een modellenbureau. Dit was waar Lawson voor het eerst met acteren begon, toen ze haar eerste rol op het scherm kreeg op negenjarige leeftijd, als Milly McKenzie in de actie-avonturenfilm Bloodfight. Tegen de tijd dat ze jongvolwassene werd, besloot Lawson naar Los Angeles te verhuizen en zich in te schrijven aan de Universiteit van Californië, Los Angeles, waar ze later in 2010 zou afstuderen met een graad in scenarioschrijven. Sindsdien is Lawson verschenen in tv-shows zoals The Blacklist, Dexter, Scandal, Raising Hope, Parenthood, NCIS: Los Angeles, Art of Deception, Until We Meet Again, Grays Anatomy, Gortimer Gibbons Life on Normal Street , Ray Donovan en Criminal Minds.

On Criminal Minds

Lawson speelde dokter Ruiz in de aflevering “The Eyes Have It” van seizoen vijf.

Filmografie

  • The Blacklist (2018) – Mariko Ito
  • Guilty Party – 9 afleveringen (2017) – Principal Lee
  • Fuller House (2017) – Doctor Elizabeth Chung
  • Dying Touch (2017) – Kaya
  • The Young and the Restless – 4 afleveringen (2017) – Doctor Lang
  • Art of Deception (2017) – Eva
  • NCIS: Los Angeles – 3 afleveringen (2017) – Nurse
  • Until We Meet Again (2017) – Detective Yamamoto
  • The Fosters (2016) – Advocaat
  • Gortimer Gibbons Life on Normal Street – 2 afleveringen (2016) – Miss Tran
  • The Perfect Match (2016) – Sophia
  • Brak A $$ Rich Kid (2016) – Onbekend personage
  • CSI: Cyber ​​(2016) – Judge Loring
  • The Viking and the Pendulum (2015) – Isi
  • Hand of God (2015) – Doctor Fisher
  • Mom (2015) – Luanne
  • Cristela (2015) – Verpleegster
  • Gypsi – 2 afleveringen (2015) – Anna DuPree
  • Revenge (2014) – Doctor Albright
  • Bestaand – 2 afleveringen (2014) – Japanese Computer Sys tem (stem, niet genoemd)
  • Ray Donovan (2014) – Jodi Nishimura
  • Killer Instinct (2013) – Orchid (stem)
  • Dexter (2013) – Verpleegster
  • Scandal (2013) – Reporter
  • Sweet Talk (2013) – Suzi Yamagutchi
  • Gray s Anatomy (2013) – Executive Three
  • Change of Heart (2012) – Krysteena
  • Raising Hope (2012) – Lisa
  • Parenthood (2012) – Nurse
  • The Undershepherd (2012) – Serveerster
  • Entourage (2011) – Druk op # 2
  • Make It or Break It (2010) – Officier Zukimoto
  • Dicks (2010) – Margaret Lee
  • “Til Death (2010) – Lisa
  • Wat zou Jezus doen? (2010) – Serveerster (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Criminal Minds – “The Eyes Have It” (2009) tv-aflevering – Doctor Ruiz
  • Without a Trace (2008) – LAPD Officer
  • Mind of Mencia (2007) – Milf
  • He Was a Quiet Man (2007) – Nancy Felt
  • All In (2006) – Asian Player 5
  • The King of Queens (2005) – Miyoshi
  • Goode Behavior (1996) – Unknown Character (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Best of the Best 3: No Turning Back (1995) – Karen Banning (gecrediteerd als Cristina Anzu Lawson)
  • The Shadow (1994) – Concubine (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Hermans Head (1994) – The Waitress (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Hot Line (1994) – Courtney (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • American Yakuza (1993) – Yuko (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Wild Palms (1993) – Supremes Singer # 1 (niet genoemd)
  • Full House (1992) – Omroeper (niet genoemd)
  • Great Scott! (1992) – Vriendin (gecrediteerd als Cristina Lawson)
  • Bloodfight (1989) – Milly McKenzie (gecrediteerd als Cristina Lawson)

LINKS

Kijk hier voor een actuele filmografie.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *