Charles Mesure

Charles William David Mesure is een in Engeland geboren Australische acteur die vooral bekend staat om zijn rol als Kees Van Dam in de juridische dramaserie Street Legal.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKS

Biografie

Mesure werd geboren op 12 augustus 1970 in Somerset, Engeland, Verenigd Koninkrijk. De namen van de ouders van Mesure zijn niet bekend, en daarom wilde hij acteur worden. Wat bekend is, is dat Mesure is afgestudeerd aan zowel de University of Sydney als het National Institute of Dramatic Art. Mesure kreeg zijn eerste rol op het scherm in 1995, toen hij werd gecast als een onbekend personage voor ten minste één aflevering van de dramatische avonturenreeks Mirror, Mirror. Mesure kreeg zijn eerste grote rol een jaar later, toen hij voor het eerst werd gecast als Ryan Waters, een homoseksuele barman met een verliefd op een man genaamd Damon South, voor alle 26 afleveringen van de dramatische soapserie City Life. Mesure is ook verschenen in tv-shows en films zoals V, Once Upon a Time, Castle, The Mentalist, Occupation, Outrageous Fortune, Kaitangata Twitch, This Is Not My Life, Street Legal, Without a Trace, Cold Case, Ghost Whisperer, Marple en Criminal Minds.

On Criminal Minds

Mesure geportretteerd Edgar Solomon, een internationale gangster en folteraar ingehuurd om Derek Morgan te ontvoeren en te martelen, in het seizoen elf epi sode “Derek”.

Filmografie

  • The Magicians – 10 afleveringen (2015-2020) – The Beast
  • Occupation (2018) – Arnold
  • Once Upon a Time – 6 afleveringen (2014-2018) als Black Beard
  • Dead of Summer – 5 afleveringen (2016) – Sheriff Heelan
  • Blue Bloods (2016) – Garda Commissioner Farrelly
  • Criminal Minds – “Derek” (2016) tv-aflevering – Edgar Solomon
  • Girlfriends “Guide to Divorce – 5 afleveringen (2014-2016) – Ralf
  • Castle (2015) – Liam Hollister
  • Mis-drop (2014) – Sergeant Vaughn
  • The Mentalist (2014) – Edwin MacKaye
  • Burn Notice (2013) ) – Jack Frakes
  • Marple (2013) – Greg Dyson
  • Desperate Housewives – 15 afleveringen (2011-2012) – Ben Faulkner
  • V – 18 afleveringen ( 2010-2011) – Kyle Hobbes
  • This Is Not My Life – 13 afleveringen (2010) – Alec Ross
  • Kaitangata Twitch – 13 afleveringen (2010) – Carey Gallagher
  • Outrageous Fortune – 14 afleveringen (2009-2010) – Detective Sergeant Zane Gerard
  • L als Vegas (2007) – Paul Grant
  • Ghost Whisperer (2007) – The Messenger
  • Crossing Jordan – 12 afleveringen (2005-2007) – JD Pollack
  • Cold Case (2006) – Tom McCree
  • Bones (2006) – Pete Sanders
  • Briar & Graves (2005) – Vader Malachi Briar
  • Without a Trace – 2 afleveringen (2005) – Emil Dornvald
  • Mee-Shee: The Water Giant (2005) – Watkins
  • Stacked – 2 afleveringen ( 2005) – Eddie
  • Boogeyman (2005) – Tim s vader
  • Lost (2005) – Bryan
  • Skin & Bone (2003) – Clean
  • Street Legal – 51 afleveringen (2000-2003) – Kees van Dam
  • Superfire (2002) – Trent Holbrook
  • Xena: Warrior Princess – 7 afleveringen (1997-2001) – Michael
  • The Life & Times of Te Tutu (1999) – Derek
  • Hercules: The Legendary Journeys – 2 afleveringen (1998-1999) – Aartsengel Michael
  • A Twist in the Tale (1999) – Nick Martinelli
  • Tiger Counsel try (1998) – Constable Barry Gardener
  • City Life – 26 afleveringen (1996-1998) – Ryan Waters
  • Duggan (1997) – Billy Jamieson
  • Mirror , Mirror (1995) – Unknown Character

LINKS

Kijk hier voor een actuele filmografie.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *