Heather Ankeny

Heather Ankeny is een Amerikaanse actrice en producer.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 Producer
    • 3.2 Regisseur
  • 4 Externe links

Biografie

Er is heel weinig bekend over Ankenys vroege leven, inclusief waarom ze ervoor koos om actrice te worden. Ze behaalde haar Bachelor of Science-graad aan de University of Colorado , Boulder. Tijdens haar acteercarrière had Ankeny rollen in Blind Justice, Center of the Universe en Abby, evenals in de indiefilms Pants on Fire en Pig. In haar persoonlijke leven is ze een fervent fantasyvoetballer en is ze een gastanalist en regelmatig bijdragen aan ESPN Fantasy.

On Criminal Minds

Ankeny speelde Liz Hammond in de aflevering “Hell” s Kitchen “van seizoen twaalf.

Filmografie

  • Criminal Minds – “Hell” s Kitchen “(2017) tv-aflevering – Liz Hammond
  • The Golden Year (2016) als Amy (kort)
  • Rizzoli & Isles (2016) als Joann (2 afleveringen)
  • H4 (2015) als nieuwslezer
  • Battle Creek (2015) als Eleanor
  • White Dwarf (2014) als Heather
  • Supah Ninjas (2011) als Dr. Bach
  • Pig ( 2011) als Isabel
  • Weeds (2010) als Julie
  • Heroes (2009) als Beth
  • Valentine (2009) als Jackie Burstein
  • Still Waiting … (2009) als Odetta Vendetta (video)
  • Pants on Fire (2008) als Lucy
  • Gedeeltelijk True Tales of High Adventure! (2007) als This Girl (kort)
  • Blind Justice (2005) als Erica Whitehead
  • Center of the Universe (2005) als Amy
  • The Dry Spell (2005) als onbekend personage
  • Exposure (2004) als Annie (kort)
  • Nothing Exceptional (2004) als Nadia (kort)
  • The Old Man and the Studio (2004) als Vrouw in cabriolet (kort)
  • Abby (2003) als Paige (7 afleveringen)
  • Survivin “the Island (2002) als Office Worker (kort)
  • Tomcats (2001 ) als Mistaken Natalie

Producer

  • H4 (2015) – Producer
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 afleveringen )

Directeur

  • The Algerian (2014) – Eerste adjunct-directeur, tweede eenheid

Externe links

Kijk hier voor een actuele filmografie.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *