Jed Sura

Jed Andrew Sura is een Amerikaanse acteur en producer.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUCENT
    • 3.2 LINKS

Biografie

Sura werd geboren op 4 juni 1970. Op een bepaald moment in zijn leven besloot hij acteren als carrière voort te zetten. Begonnen in 1996 met een rol in Love Always als Ron, is hij sindsdien verschenen in Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns, en de korte Infinity (die hij ook produceerde). In zijn persoonlijke leven heeft Sura een dochter met collega-actrice Renee O “Connor, die ze Iris noemden.

On Criminal Minds

Sura speelde eerste officier Frank Canvers, de enige overlevende van een vliegtuigongeluk waarvan hij kortstondig werd verdacht van de oorzaak. Hij verscheen in de aflevering A Thousand Suns van seizoen 10.

Filmografie

  • Gray s Anatomy (2015) als Rob Henry
  • Criminal Minds – “A Thousand Suns” (2014) tv-aflevering – First Officer Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) als assistent-arts
  • Infinity (2011) als David (kort)
  • Jeremy Buck & the Bang: You Are a Star (2011) as Dad (korte video)
  • Words Unspoken (2010) als Charles (kort)
  • Diamonds and Guns (2008) als Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) als Pleasure Dome Bartender
  • Love Always (1996) als Ron

PRODUCENT

  • Infinity (2011) – Producer (kort)

LINKS

Voor een up-to-date filmografie, zie e hier.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *