John Verea

Dit artikel is een STUB, wat niet is toegestaan ​​op deze wiki.
Jij kan de CRIMINAL MINDS WIKI helpen door het uit te breiden.
Verwijder deze tag zodra het artikel is uitgevouwen.

John Enrique Verea is een Amerikaanse acteur en producer.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUCENT
    • 3.2 LINKS

Biografie

Wordt nog toegevoegd

On Criminal Minds

Verea speelde detective Robert Portillo in de aflevering “The Perfect Storm” van seizoen twee.

Filmografie

  • Ballers (2016) als Derrick Rubin
  • Assumed Killer (2013) als Noah
  • Charlie s Angels (2011) als Fat Cat # 2
  • Burn Notice (2010) als Juan Ruiz
  • Raines (2007) als Pastor
  • Criminal Minds – “The Perfect Storm “(2006) Tv-aflevering – Detective Robert Portillo
  • The Guardian (2003) als George Meadows
  • Collateral Damage (2002) als Ephraim Ortiz-Dominguez
  • Price of Glory (2000) als Azamar
  • Noriega: Gods favoriet (2000) als Father Jorge
  • 3 Strikes (2000) als Saldamo
  • My Little Assassin (1999) als onbekend personage
  • Get Real (1999) als begeleidingsadviseur
  • The Vivero Letter (1999) als Raoul Gato
  • Selena (1997) als Jose Behar
  • Somebody Is Waiting (1996) als detective Santos
  • ER (1996) als Ernain
  • Loch Ness (1996) als Tow Truck Driver
  • Night Canvas (1995) als Ray Lopez
  • Space: Above and Beyond (1995) als Lt. Richard Swirko
  • Verleid and Betrayed (1995) als Gary
  • The Great Defender (1995) als Fast Freddy
  • Earth 2 (1994) als Controller # 2
  • NYPD Blue (1994 ) als Jorge Fuentes
  • Full Eclipse (1993) als Ramon Perez
  • Donato and Daughter (1993) als Young Cop
  • The Tent Show (1993) als Unknown Karakter
  • I “ll Be Home for Christmas (1993) als Robert (kort)
  • South of Sunset (1993) als Unknown Character (s) (2 afleveringen)
  • Uit de bestanden van Joseph Wambaugh: A Jury of One (1992) als officier Smith
  • A House of Secrets and Lies (1992) als Ruben
  • Postcards from the Edge ( 1990) als Young Intern
  • Dragnet (1990) als Unknown Character
  • Bad Influence (1990) als Rito
  • Falcon Crest (1990) als Player # 1
  • As the World Turns (1988) als Manuel Perrera (gecrediteerd als John Enrique Verea)
  • Miami Vice (1987) als officier Reuben Oliva

PRODUCENT

  • Work of Genius (2015) – Co-Producer

LINKS

Voor een up-t o-date filmografie, zie hier.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *