Rosalie Ward

Dit artikel is een STUB, wat niet is toegestaan ​​op deze wiki.
Jij kan de CRIMINAL MINDS WIKI helpen door het uit te breiden.
Verwijder deze tag zodra het artikel is uitgevouwen.

Rosalie Ward is een Amerikaanse actrice.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 SCHRIJVER
    • 3.2 PRODUCENT
    • 3.3 LINKS

Biografie

Wordt toegevoegd

On Criminal Minds

Ward portretteerde het ontvoeringsslachtoffer Bethany Wallace in de aflevering The Uncanny Valley “.

Filmografie

  • NCIS: Los Angeles (2013) als Julie King
  • Favour (2013) als Abby
  • Gemiste verbindingen (2013) als Ro (korte video)
  • The Mentalist (2013) als Jeanette
  • Legit (2013) als Lauren
  • Drop Dead Diva (2012) als Kathy Kelton
  • Lipstick (2012) als Ro (kort)
  • Easy Rider 2: The Ride Home (2012) als Mattie Connor
  • Baby Booty Camp (2012 ) als Allison
  • It s Always Sunny in Philadelphia (2011) als Sally
  • Hart of Dixie (2011) als Betty Breeland
  • Supernatural (2011) als Isabel Brown
  • Last Night (2010) als onbekend personage
  • The Wrong Hands (2010) als Gladys
  • The Whole Truth (2010) als Brenda Styles
  • Gray “s Anatomy (2010) als Melissa Corso
  • Miami Medical (2010) als Anna Tischer
  • Criminal Minds -” The Uncanny Valley “(2010) tv-aflevering – Bethany Wallace
  • Cold Case (2010) als Kristen Donley
  • It is Complicated (2009) als Biltmore Reception Clerk
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) als Dede Chase
  • Elevated (2009) als Valerie Gold (kort)
  • The Slammin “Salmon (2009) als Merlot Customer
  • Wainy Days (2008) als Sue Naybor
  • Alibi (2007) als Delta Bishop
  • CSI: NY (2007) als Kelsey Coulter
  • Partners (2007) als serveerster
  • Palo Alto, CA (2007) als Amy
  • Saints & Sinners (2007) als Sloane Capshaw ( 8 afleveringen)
  • Karaoke High (2006) als Cleaner
  • House of Grimm (2005) als Unknown Character
  • Numb3rs (2005) als Female Student (niet genoemd)
  • Kids in America (2005) als Monica Rose
  • Maart 2003 (2005) als Unknown Character (kort)
  • Winter Sea (2004) als Ellen (short )
  • Waarom Duitsland? (2004) als Vivian (kort)
  • She Spies (2004) als Avery Mason
  • American Dreams (2003) als Lisa

SCHRIJVER

  • Missed Connections (2013) (korte video)
  • Lipstick (2012) (kort)

PRODUCENT

  • Missed Connections (2013) – Producer (korte video)
  • Lipstick (2012) – Producer (kort)

LINKS

Kijk hier voor een actuele filmografie.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *