Stevie Lynn Jones

Dit artikel is een STUB, wat niet is toegestaan ​​op deze wiki.
Je kunt de CRIMINAL MINDS WIKI helpen door het uit te breiden.
Verwijder deze tag zodra het artikel is uitgevouwen.

Stevie Lynn Jones is een Amerikaanse actrice.

Inhoud

  • 1 Biografie
  • 2 Over crimineel Minds
  • 3 Filmografie
    • 3.1 DIRECTEUR
    • 3.2 LINKS

Biografie

Wordt toegevoegd

On Criminal Minds

Jones portretteerde psychopathisch bendelid Bea Adams in de aflevering “Seek and Destroy” van seizoen twaalf.

Filmografie

  • Criminal Minds – “Seek and Destroy” (2017) tv-aflevering – Bea Adams
  • Scream: The TV Series (2016-heden ) als Anna Hobbs (6 afleveringen)
  • Bones (2015) als Anissa Green
  • Law & Order: Special Victims Unit (2014) als Tensley Evans
  • Onvergetelijk (2014) als Kendall Wilson
  • Crisis (2014) als Beth Ann Gibson (13 afleveringen)
  • Young Americans (2014) als Mercedes Harper (kort)
  • A Teenage Drama (2014) als Emily (kort)
  • Ho Ho Ho! (2012) als Zoe (kort)
  • Runaways (2012) als Anne Abernathy
  • Battle Force (2012) als Isabelle Dickie
  • Rogue (2012) als Kayla Lake
  • The Gamblers: The Ledge (2012) als Kayla (tv-miniserie)

DIRECTEUR

  • P-51 Dragon Fighter ( 2014) – Tweede tweede assistent-regisseur

LINKS

Voor een up-to-date filmografie, zie hier.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *