Anne Leighton (Polski)

Ten artykuł to STUB, który nie jest dozwolony na tej wiki.
Ty może pomóc CRIMINAL MINDS WIKI poprzez jej rozszerzenie.
Usuń ten tag po rozszerzeniu artykułu.

Anne Leighton to amerykańska aktorka i producentka najbardziej znana z roli Rachel Wood w dramacie fantasy o zjawiskach nadprzyrodzonych NBC Grimm.

Spis treści

  • 1 biografia
  • 2 o przestępstwie Minds
  • 3 Filmografia
  • 4 Producent
  • 5 linków

Biografia

Do dodania

On Criminal Minds

Leighton wcielił się w postać Sheilę Harrison, początkującego seryjnego zabójcę typu „zbieraczka niesprawiedliwości”, w odcinku dziewiątego sezonu „What Happens in Mecklinburg”.

Filmografia

  • House of Purgatory (2016) – Melanie
  • Lucifer (2016) – Lily
  • Grimm (2015- 2016) – Rachel Wood (14 odcinków)
  • Superseven Is Still My Name (2015) jako Sparky
  • They Call Me Superseven (2015) jako Sparky
  • Midnight Anthology (2015) jako Woman in Blue
  • Complications (2015) jako Virginia Maxson
  • Superseven Unchained (2015) jako Sparky
  • Nashville (2015) jako Adele
  • CSI: Cyber ​​(2015) jako Regina
  • The Studio Club (2014) jako Maggie Milberry
  • A Christmas Mystery (2014) jako Catherine Clark
  • My Christmas Wish (2014) jako Sophia (wersja krótka)
  • Hawaii Five-0 (2014) jako Angela Larkin
  • Untold (2014) jako Monica
  • April Rain (2014) jako Helen
  • Criminal Minds – „What Happens in Mecklinburg” (2014) odcinek telewizyjny – Sheila Harrison
  • The Adventures of Superseven (2011-2013) jako Sparky (23 odcinki)
  • 5th Street (2013) jako Sarah Montoya
  • Vegas (2013) jako Vera
  • To Kristen with Love (2013) jako New Girlfriend (film krótkometrażowy)
  • The Young and the Restless (2013) jako Stephanie Gayle (5 odcinków)
  • Gangster Squad ( 2013) jako Crying Woman
  • Give Baby a Kiss (2012) jako Sharon (krótkometrażowa)
  • Livin „the Dream LA (2012) jako Ashley
  • Exquisite ( 2012) jako Melanie Glynn (krótka)
  • Abeo Pharisee (2012) jako Beth
  • Beautifully Esther (2011) jako Audrey (krótka)
  • CSI: Miami ( 2011) jako Sheila Holland
  • Cougar Town (2011) jako Sam
  • CSI: Crime Scene Investigation (2010) jako Young Margot Wilton
  • Cyrus (2010) jako Vicky
  • The Taqwacores (2010) jako Lynn
  • Little Black Dress (2009) jako Katy Taylor (krótka)
  • Star Trek (2009) jako członek Enterprise Crew (niewymieniony w czołówce)
  • Presto! (2008) jako Jessica (krótka)
  • Never Again (2001) jako Girl # 2

Producentka

  • The Studio Club ( 2014) – producent wykonawczy

Linki

Aktualną filmografię można znaleźć tutaj.

Be the first to reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *