Charlie Gillespie (Polski)

Charlie Gillespie to aktor, który zagrał Briana w pierwszym sezonie Czarodziejki.

Filmografia

  • The Outlaw League (2014)
  • Galala (2015)
  • 2nd Generation (2016)
  • Degrassi: Next Class (2017)
  • The Next Step (2017)
  • Speed ​​Kills (2018)
  • I Am the Night (2018)
  • Julie and the Phantoms (2020)

Wyglądy

Wyglądy pierwszego sezonu (0/22)
1. „Pilot” 2. „Pozwól matce wyjść”
Pojawia się Pojawia się
3. „Słodki Ząb” 4. „Wypędzaj demony”
Brak Brak
5. „Inne kobiety” 6. „Kappa Spirit”
Brak Brak
7. „Out of Scythe” 8. „Bug a Boo”
Brak Brak
9. „Jingle Hell” 10. „Zachowaj spokój i Harry włączony”
Brak Brak
11. „Witch Perfect” 12. „Jesteś dla mnie martwy”
Brak Brak
13.” Manic Pixie Nightmare „ 14.” Dotknięty przez demona „
Brak Brak
15.” Przełączniki & Kamienie „ 16.” Memento Mori „
Brak Brak
17.” Surrender „ 18.” Wymiana „
Brak Brak
19.” Materiał źródłowy „ 20.” Ambush „
Brak Brak
21.” Czerwony deszcz „ 22.„Przebudzenie źródła”
Brak Brak

Galeria

 1x01 Charlie i Sarah  1x01 Charlie i Sarah

Dodaj zdjęcie do tej galerii

Be the first to reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *