Cheryl White (Polski)

Ten artykuł to STUB, który nie jest dozwolony na tej wiki.
Ty może pomóc CRIMINAL MINDS WIKI poprzez jej rozszerzenie.
Usuń ten tag po rozszerzeniu artykułu.

Cheryl White jest amerykańską aktorką.

Spis treści

  • 1 biografia
  • 2 o sprawach karnych Umysły
  • 3 Filmografia
    • 3.1 ŚCIEŻKA DŹWIĘKOWA
    • 3.2 LINKI

Biografia

Do dodania

On Criminal Minds

White wcieliła się w Lori Owens, matkę Katie Owens, ofiarę grupy porywaczy i gwałcicieli, w odcinek trzeciego sezonu „3rd Life”.

Filmografia

  • Major Crimes (2016) jako Francine (4 odcinki)
  • Resurrection (2015) jako Robin (2 odcinki)
  • Gray „s Anatomy (2012) jako Lynn Connors
  • Harry” s Law (2011) jako pani Harrington
  • Breakout Kings (2011) jako Sandra Price
  • The Quickening (2010) jako Honey Fleck
  • The Gates (2010) jako Joan Ford
  • Drop Dead Diva (2010) jako Francine Watters
  • Deep End (2010) jako Mrs. Chapman
  • Bones (2009) jako Mary Kay Sayles
  • CSI: Crime Scene Investigation (2002-2009) jako Faith Mason (2 odcinki)
  • Group (2009) jako Barbara Ann Barksdale
  • True Blood (2009) jako Mrs. Hamby
  • Lie to Me (2009) jako burmistrz Meredith Fallon
  • The Mentalist (2008) jako Susan Garcia
  • Private Practice (2008) jako Robin Miller
  • The Closer (2008) jako Susan Monroe
  • My Name Is Earl (2008) jako Donna O „Dell (2 odcinki)
  • Criminal Minds -” 3rd Life „(2008) odcinek telewizyjny – Lori Owens
  • Ghost Whisper er (2007) jako Joan Cahill
  • K-Ville (2007) jako Katie Beatrice
  • Life (2007) jako Alyssa Gibney
  • State of Mind (2007) jako Clare Pfeiffer
  • Big Love (2007) jako Karen
  • Hidden Palms (2007) jako Helen Witter (2 odcinki)
  • Raines (2007) jako Helen Mewlin
  • Eyes (2007) jako Jackie Torneau
  • Gilmore Girls (2007) jako Barbara Campbell
  • NCIS (2006) jako Rebecca Biddle
  • Close to Home (2006) jako Karena Stratton
  • Inside (2006) jako Alice Smith
  • The Book of Daniel (2006) jako Victoria Conlin (8 odcinków)
  • Crazylove (2005) jako pani Anderson
  • Cold Case (2005) jako pielęgniarka Laura Graham
  • 7th Heaven (2005) jako matka Vincenta (2 odcinki)
  • JAG (2004) jako Sarah McBride
  • Boston Legal (2004) jako Mary Stevens
  • Joan of Arcadia (2004) jako Heidi
  • Medical Investigation ( 2004) jako Sylvia
  • Two and a Half Men (2004) jako Ruth
  • Without a Trace (2004) jako Fran Barnes
  • The DA (2004) jako Kathy Franks (4 odcinki)
  • Scrubs (2004) jako Miss Himsel
  • Miracles (2003) jako Elizabeth Cottrell
  • Nip / Tuck (2003 ) jako Montana Caine / Sassy / Justice
  • The Practice (2003) jako Christine Shepard (2 odcinki)
  • Las Vegas (2003) jako Susie Benkin
  • Everwood (2003) jako pani Wilson
  • Six Feet Under (2003) jako Abigail
  • The Shield (2003) jako Marissa
  • Miss Match (2003) jako Melanie Wender
  • Moim zdaniem (2002) jako Edwina Hargath
  • Strong Medicine (2002) jako Cassidy
  • The Drew Carey Show (2002) jako Heather Thompson
  • NYPD Blue (2002) jako Delia Irvin (2 odcinki)
  • The Guardian (2002) jako Martha Damira
  • ER (2002) jako Meryl Sites
  • Amerykańskie miasto (2001) jako Beth
  • Agencja (2001) jako Margot Gordon
  • That „70s Show (2001) jako Mrs. Anderson
  • Sędziowanie Amy (2001) jako Maddy Newsom
  • Will & Grace (2001) jako Cheryl Bricker-Fossberg
  • Ange l (2000) jako Claire
  • True Rights (2000) jako Harassed Woman
  • The X-Files (2000) jako pielęgniarka nr 3
  • Prawo rodzinne (2000 ) jako Elaine Braun

SOUNDTRACK

  • Scarborough Fair – Six Feet Under (2003) – 1 odcinek

LINKI

Aby zapoznać się z aktualną filmografią, zobacz tutaj.

Be the first to reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *