Heather Ankeny (Polski)

Heather Ankeny to amerykańska aktorka i producentka.

Spis treści

  • 1 biografia
  • 2 o przestępstwie Minds
  • 3 Filmografia
    • 3.1 Producent
    • 3.2 Reżyser
  • 4 Linki zewnętrzne

Biografia

Niewiele wiadomo o wczesnym życiu Ankeny, w tym o tym, dlaczego zdecydowała się zostać aktorką. Uzyskała tytuł Bachelor of Science na University of Colorado , Boulder. Podczas swojej kariery aktorskiej Ankeny grała role w filmach Blind Justice, Center of the Universe i Abby, a także w niezależnych filmach Pants on Fire and Pig. W życiu osobistym jest zagorzałą fanatyką fantasy Gościnny analityk i częsty współpracownik ESPN Fantasy.

On Criminal Minds

Ankeny zagrała Liz Hammond w odcinku dwunastego sezonu „Hell” s Kitchen „.

Filmografia

  • Criminal Minds – „Hell” s Kitchen „(2017) odcinek telewizyjny – Liz Hammond
  • The Golden Year (2016) jako Amy (krótki)
  • Rizzoli & Isles (2016) jako Joann (2 odcinki)
  • H4 (2015) jako News Anchor
  • Battle Creek (2015) jako Eleanor
  • White Dwarf (2014) jako Heather
  • Supah Ninjas (2011) jako Dr. Bach
  • Pig ( 2011) jako Isabel
  • Weeds (2010) jako Julie
  • Heroes (2009) jako Beth
  • Valentine (2009) jako Jackie Burstein
  • Still Waiting … (2009) jako Odetta Vendetta (wideo)
  • Pants on Fire (2008) jako Lucy
  • Częściowo True Tales of High Adventure! (2007) jako This Girl (krótkie)
  • Blind Justice (2005) jako Erica Whitehead
  • Center of the Universe (2005) jako Amy
  • The Dry Spell (2005) jako Unknown Character
  • Exposure (2004) jako Annie (short)
  • Nothing Exceptional (2004) jako Nadia (short)
  • The Old Man and the Studio (2004) jako Kobieta w kabriolecie (krótki)
  • Abby (2003) jako Paige (7 odcinków)
  • Survivin „the Island (2002) jako Office Worker (krótki)
  • Tomcats (2001 ) jako Mistaken Natalie

Producent

  • H4 (2015) – producent
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 odcinków )

Dyrektor

  • Algierczyk (2014) – pierwszy zastępca dyrektora, druga jednostka

Linki zewnętrzne

Aby zapoznać się z aktualną filmografią, zobacz tutaj.

Be the first to reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *