Amy Price-Francis (Română)

Acest articol este un STUB, care nu este permis pe acest wiki.
Puteți ajuta WIKI CRIMINAL MINDS extinzându-l.
Vă rugăm să eliminați această etichetă odată ce articolul este extins.

Amy Elizabeth Price-Francis este o actriță britanică-canadiană, cunoscută rolurile ei din King, Tracker, Rumors și 24.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre mințile criminale
  • 3 Filmografie
  • 4 Link-uri

Biografie

De adăugat

Despre mințile criminale

Price-Francis a interpretat-o ​​pe SSA Andi Swann, șeful Grupului operativ pentru traficul intern, în „Ofertă și cerere”.

Filmografie

  • Breakout (2013) ca Maria
  • King (2011-2012) ca Jessica King (21 de episoade)
  • Grey „s Anatomy (2011) ca Susannah Wilson (2 episoade)
  • Criminal Minds -” Supply and Demand „(2011) episod TV – Andi Swann
  • The Chicago Code (2011) ) ca Dina Wysocki (4 episoade)
  • Life Unexpected (2010) ca Kelly Campbell (5 episoade)
  • The Mentalist (2010) ca Alicia Seberg
  • Nip / Tuck (2009) ca Vivien
  • The Cleaner (2008-2009) ca Melissa Banks (26 de episoade)
  • 24 (2009) ca Cara Bowden (6 episoade)
  • K-Ville (2007-2008) ca Heidi Lawrence (2 episoade)
  • Big Shots (2008) ca Victoria Hill
  • Shark (2007) ca Amanda Sellers
  • Californication (2007) ca Meredith (4 episoade)
  • Zvonuri (2006-2007) ca Sarah Barnaby (20 de episoade)
  • Zona moartă a lui Stephen King (2007) ca Megan Wilcox (creditat ca Amy Price Francis)
  • Medium (2007) ca Pamela Franklin
  • The Wedding Bells (2007) ca Cheryl
  • Shades of Black: The Conrad Black Story (2006) în rolul lui Shirley Black (acreditat ca Amy Price Francis)
  • Earthstorm (2006) în rolul Dr. Lana Gale
  • Corner Gas (2006) ca Connie
  • Cake (2005) ca Sasha
  • Show Me Yours (2005) ca Araminta (creditat ca Amy Price Francis)
  • Our Fathers (2005) în rolul Donna Morrissey
  • Tilt (2005) în rolul Angela (în rolul Amy Price Francis)
  • Kevin Hill (2005) în rolul lui Michael Tobias
  • Suburban Madness (2004) în rolul Joan
  • Sue Thomas: FBEye (2004) în rolul Ann Leland
  • Șerpi & Ladders (2004) ca Shannon Jennings (6 episoade)
  • 1-800-Missing (2003) ca Layla Weller
  • Alien Tracker (2003) ca Mel Porter (video)
  • Tren 48 (2003) ca Nicole Svendsen
  • Mutant X (2003) ca Janet Nicholls
  • The Pentagon Papers (2003) ca Jan Butler
  • Tracker (2001- 2002) ca Mel Porter (22 de episoade)
  • Invitație (2001) ca Amy
  • Soul Food (2000) ca Heather B ryant (creditat ca Amy Price Francis)
  • Două ori într-o viață (2000) ca Tânăra Edwina Lewis
  • Little Men (1998-1999) ca Amy Lawrence (18 episoade)
  • The Mystery Files of Shelby Woo (1998) în rolul lui Kristen Chaklai

Linkuri

Pentru o filmografie actualizată, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *