Anne Leighton (Română)

Acest articol este un STUB, care nu este permis pe acest wiki.
Tu poate ajuta CRIMINAL MINDS WIKI extinzându-l.
Vă rugăm să eliminați această etichetă odată ce articolul este extins.

Anne Leighton este o actriță și producătoare americană cunoscută mai ales pentru rolul ei de Rachel Wood în drama fantastică supranaturală NBC Grimm.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
  • 4 Producător
  • 5 Link-uri

Biografie

Pentru a fi adăugat

On Criminal Minds

Leighton a înfățișat-o pe Sheila Harrison, o criminală în serie în devenire de tip „colecționar de nedreptăți”, în episodul Sezonul 9 „Ce se întâmplă în Mecklinburg”.

Filmografie

  • House of Purgatory (2016) – Melanie
  • Lucifer (2016) – Lily
  • Grimm (2015- 2016) – Rachel Wood (14 episoade)
  • Superseven Is Still My Name (2015) ca Sparky
  • They Call Me Superseven (2015) ca Sparky
  • The Midnight Anthology (2015) ca Woman in Blue
  • Complicații (2015) ca Virginia Maxson
  • Superseven Unchained (2015) ca Sparky
  • Nashville (2015) ca Adele
  • CSI: Cyber ​​(2015) ca Regina
  • The Studio Club (2014) ca Maggie Milberry
  • A Christmas Mystery (2014) ca Catherine Clark
  • My Christmas Wish (2014) ca Sophia (scurt)
  • Hawaii Five-0 (2014) ca Angela Larkin
  • Untold (2014) ca Monica
  • April Rain (2014) ca Helen
  • Criminal Minds – „Ce se întâmplă în Mecklinburg” (2014) episod TV – Sheila Harrison
  • The Adventures of Superseven (2011-2013) ca Sparky (23 de episoade)
  • 5th Street (2013) ca Sarah Montoya
  • Vegas (2013) ca Vera
  • To Kristen with Love (2013) ca New Girlfriend (scurt)
  • The Young and the Restless (2013) ca Stephanie Gayle (5 episoade)
  • Gangster Squad ( 2013) ca Femeie plângătoare
  • Give Baby a Kiss (2012) ca Sharon (scurt)
  • Livin „the Dream LA (2012) ca Ashley
  • Exquisite ( 2012) în rolul Melanie Glynn (scurt)
  • Abeo Pharisee (2012) în rolul Beth
  • Beautifully Esther (2011) în rolul Audrey (scurt)
  • CSI: Miami ( 2011) ca Sheila Holland
  • Cougar Town (2011) ca Sam
  • CSI: Crime Scene Investigation (2010) în rolul tinerei Margot Wilton
  • Cyrus (2010) ca Vicky
  • The Taqwacores (2010) ca Lynn
  • Little Black Dress (2009) ca Katy Taylor (scurt)
  • Star Trek (2009) ca Enterprise Crew Member (necreditat)
  • Presto! (2008) ca Jessica (scurt)
  • Never Again (2001) ca Girl # 2

Producător

  • The Studio Club ( 2014) – Producător executiv

Linkuri

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *