Charles Mesure (Română)

Charles William David Mesure este un actor australian de origine engleză, cunoscut mai ales pentru rolul său de Kees Van Dam din seria de drame juridice Street Legal.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Mesure s-a născut la 12 august 1970, în Somerset, Anglia, Regatul Unit. Numele părinților lui Mesure nu sunt cunoscute, motiv pentru care a vrut să fie actor. Ceea ce se știe este că Mesure a absolvit atât Universitatea din Sydney, cât și Institutul Național de Artă Dramatică. Mesure a primit primul său rol pe ecran. în 1995, când a fost distribuit ca personaj necunoscut pentru cel puțin un episod din seria dramatică de aventuri Mirror, Mirror. Mesure a primit primul său rol major un an mai târziu, când a fost distribuit pentru prima dată ca Ryan Waters, un barman gay care are un zdrobește-l pe un om pe nume Damon South, pentru toate cele 26 de episoade ale seriei dramatice de telenovele City Life. Mesure a apărut și în emisiuni TV și filme precum V, A fost odată, Castelul, Mentalistul, Ocupația, Forta scandaloasă, Kaitangata Twitch, This Is Not My Life, Street Legal, Without a Trace, Cold Case, Ghost Whisperer, Marple, and Criminal Minds.

On Criminal Minds

Mesure l-a interpretat pe Edgar Solomon, un gangster internațional și torționar angajat să răpească și să-l tortureze pe Derek Morgan, în sezonul 11 sode „Derek”.

Filmografie

  • Magii – 10 episoade (2015-2020) – Bestia
  • Ocupația (2018) – Arnold
  • A fost odată – 6 episoade (2014-2018) ca Barba neagră
  • Dead of Summer – 5 episoade (2016) – Sheriff Heelan
  • Blue Bloods (2016) – Comisarul Garda Farrelly
  • Criminal Minds – Episod TV „Derek” (2016) – Edgar Solomon
  • Ghidul Divorțului „Prietene” – 5 episoade (2014-2016) – Ralf
  • Castle (2015) – Liam Hollister
  • Mis-drop (2014) – Sergent Vaughn
  • The Mentalist (2014) – Edwin MacKaye
  • Burn Notice (2013) ) – Jack Frakes
  • Marple (2013) – Greg Dyson
  • Desperate Housewives – 15 episoade (2011-2012) – Ben Faulkner
  • V – 18 episoade ( 2010-2011) – Kyle Hobbes
  • This Is Not My Life – 13 episoade (2010) – Alec Ross
  • Kaitangata Twitch – 13 episoade (2010) – Carey Gallagher
  • Fortă revoltătoare – 14 episoade (2009-2010) – Sergentul detectiv Zane Gerard
  • L ca Vegas (2007) – Paul Grant
  • Ghost Whisperer (2007) – The Messenger
  • Crossing Jordan – 12 episoade (2005-2007) – JD Pollack
  • Cold Case (2006) – Tom McCree
  • Bones (2006) – Pete Sanders
  • Briar & Graves (2005) – Părintele Malachi Briar
  • Fără urme – 2 episoade (2005) – Emil Dornvald
  • Mee-Shee: The Water Giant (2005) – Watkins
  • Stacked – 2 episoade ( 2005) – Eddie
  • Boogeyman (2005) – Tatăl lui Tim
  • Pierdut (2005) – Bryan
  • Piele & Bone (2003) – Curat
  • Street Legal – 51 de episoade (2000-2003) – Kees van Dam
  • Superfire (2002) – Trent Holbrook
  • Xena: Princess Warrior – 7 episoade (1997-2001) – Michael
  • The Life & Times of Te Tutu (1999) – Derek
  • Hercules: The Legendary Journeys – 2 episoade (1998-1999) – Arhanghelul Mihail
  • A Twist in the Tale (1999) – Nick Martinelli
  • Tiger Coun try (1998) – Constable Barry Gardener
  • City Life – 26 episoade (1996-1998) – Ryan Waters
  • Duggan (1997) – Billy Jamieson
  • Mirror , Mirror (1995) – Personaj necunoscut

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *