Courtney Gains (Română)

Courtney Geighton Gains este un actor, producător și scriitor american cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Malachi în Children of the Corn.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUCĂTOR
    • 3.2 SCRITOR
    • 3.3 „CULOARE SONORĂ
    • 3.4 LINKURI

Biografie

Se știe puțin despre viața personală a lui Gains, inclusiv de ce a ales să devină actor. În anii 1980, el a obținut succes printr-o varietate de roluri în filme precum Copiii porumbului, Hardbodies, Lust in the Dust, Back to the Future, Can „t Buy Me Love, Secret Admirer, Colors, The” Burbs Memphis Belle „. În plus față de creditele sale de film, Gains a jucat un rol major în jocul video Wing Commander III: Heart of the Tiger și a jucat în mai multe emisiuni TV precum Seinfeld, Monk, In the Heat of the Night, Tales din Crypt, ER, JAG, Pacific Blue, Nash Bridges, Diagnostic: Murder, Charmed, Alias, The Guardian, My Name is Earl și Criminal Minds. În viața sa personală, el lucrează și ca antrenor de actorie și ca muzician. Odată a cântat live pe scenă alături de Phish și a lansat un album solo.

On Criminal Minds

Gains l-a interpretat pe Todd Burton, un om fără adăpost și complice delirant al fratelui său criminal în serie Cormac, în episodul Sezonul 12 „Keeper”.

Filmografie

  • Criminal Minds – „Keeper” (2016) Episod TV – Todd Burton
  • Wild Cardz (2016) ca Courtney
  • The Bronx Bull (2016) ca Chain Gang Guard
  • Prettyface (2016) ca Shorty (scurt)
  • Este întotdeauna însorit în Philadelphia (2016) ca Roach
  • The Funhouse Massacre (2015) în rolul Dennis
  • Texas Rising (2015) în rolul Cole Hornfischer (miniserie TV, 4 episoade)
  • Hell „s Kitty (2015) ca Mordicia
  • Halcyon (2015) ca Robert
  • Ride the Lightning (2014) ca Red Russo
  • Perception (2014) ca ofițer James McKenzie
  • We Are Angels (2014) ca Parro (3 episoade)
  • The Middle (2014) ca Phil
  • My Trip Back to the Dark Side (2014) ca Bobby G.
  • Bones (2014) ca Super
  • Field of Lost Shoes (2014) ca Capt. Chinook
  • A trecut la naștere (2014) ca Donny
  • Franklin & Bash (2013) ca Lyle
  • The House Across the Street (2013) ca Ned
  • Ambush at Dark Canyon (2012) ca Sheriff Hurley
  • Lose Yourself (2012) ca Bobby G. (video)
  • 2 Flat s (2011) ca Driver Truck Truck (scurt)
  • My Trip to the Dark Side (2011) ca Bobby G. (video)
  • Mimesis (2011) ca Gordon
  • Poolboy: Drowning Out the Fury (2011) ca Gil Highdecker
  • LA Noire (2011) în rolul Eli Rooney (joc video, voce)
  • Disciplina (2011) în rolul lui Jack Baldwin
  • Ferește-te de Slick (2010) în rolul Benji
  • Mai repede (2010) în calitate de telemarketer
  • Raven (2010) în rolul lui Danny
  • The Quiet Ones (2010) în rolul tatălui lui Michael
  • Cinema Salvation (2010) ca Courtney
  • The Ascent (2010) ca Andrew
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) ca Stan Gerber (necreditat)
  • Shadowheart (2009) ca Finch ( video)
  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009) în rolul lui Benny Bliss
  • He’s s a Girl (2009) ca Barrista
  • Rivalitate frate ( 2009) ca Străinul
  • Numele meu este Earl (2008) ca Lloyd
  • Alien Encounter (2008) ca Donovan
  • Monk (2008) ca Șase Degete Man / Frank Nunn (2 episoade)
  • Halloween (2007) în rolul Jack Kendall (necreditat)
  • The Phobic (2006) în rolul Dr. Cecil Westlake
  • NCIS (2006) în rolul lui Gary Silverstein
  • Desolation Canyon (2006) în rolul lui Jack McAllister
  • Freezerburn (2005) ca Scooter the Grip
  • Studio House (2005) ca Scotty
  • Headshot (2004) ca The Writer (scurt)
  • No Ordinary Hero (2004) ca W . Fritz Bean (scurt)
  • The Guardian (2003-2004) ca Roy Cantwell (5 episoade)
  • Dorm Daze (2003) ca Lorenzo The Black Hand
  • Alias ​​(2003) ca Holden Gemler
  • Fastlane (2002) ca Det. Guthrie
  • Sweet Home Alabama (2002) ca Sheriff Wade
  • Charmed (2000) ca DJ
  • Her Married Lover (1999) ca Hood
  • King Cobra (1999) ca Dr. Joseph McConnell (video)
  • Dreamers (1999) ca Mike
  • Fără cod de conduită (1998) ca Cameron
  • The Landlady (1998) în rolul lui Tyson Johns
  • Arli $$ (1998) în calitate de dealer
  • The Killing Grounds (1998) în rolul lui Vincent Reynosa (video)
  • Shadow of Doubt (1998) ca Ernie
  • Brooklyn South (1998) ca Joe Beldon
  • Dilemma (1997) ca Tex
  • Diagnosis Murder (1997) ca Dwayne
  • În spatele liniilor inamice (1997) ca Biserică
  • Pacific Blue (1996) ca Jim-Joe
  • Silk Stalkings (1996) ca Norman Harrison
  • JAG (1996) în rolul Pete
  • Comandantul de aripă III: Inima tigrului (1994) în calitate de locotenent.Ted „Radio” Rollins (joc video, voce)
  • ER (1994) ca Ronnie
  • Rebel Highway (1994) ca deputat # 1
  • În linie of Duty: The Price of Vengeance (1994) ca Barlow
  • Tales from the Crypt (1993) ca Frat Boy
  • Bakersfield PD (1993) în rolul Doug
  • În căldura nopții (1993) în rolul lui Coley Hiffern (2 episoade)
  • Seinfeld (1993) în funcția de funcționar
  • FBI: The Untold Stories (1993) în rolul lui Kirby Anthony
  • Memphis Belle (1990) în rolul sergentului. Eugene McVey
  • CBS Summer Playhouse (1989) ca Silas
  • „Burbs (1989) ca Hans Klopek
  • Superboy (1988) ca Jeff Hilford
  • Povestea războiului din Vietnam (1988) ca Albertson
  • Culori (1988) ca Whitey
  • Nu-mi poate cumpăra dragoste (1987) ca Kenneth Wurman
  • 21 Jump Street (1987) ca Birch
  • Starman (1987) ca Bo
  • Câștigătorii iau totul (1987) ca Goose Trammel
  • American Harvest (1987) ca Chips
  • Ratboy (1986) ca Kid in Car
  • The Children of Times Square (1986) ca Punk Who Robs Brian
  • Misfits of Science (1985) ca mecanic
  • Înapoi la viitor (1985) ca Dixon
  • Secret Admirer (1985) ca Doug
  • Lust in the Dust (1985) ca Red Dick Barker
  • Hardbodies (1984) ca Rag
  • CBS Schoolbreak Special (1984) ca Joe Newbolt
  • Children of the Corn (1984) ca Malachai

PRODUCĂTOR

  • Benny Bliss și discipolii măreției (2009) – Producător
  • Rivalitate frate (2009) – Executiv e Producător
  • The Phobic (2006) – Coproducător
  • Dorm Daze (2003) – Co-producător executiv

WRITER

  • Benny Bliss and the Disciples of Greatness (2009)

„SOUNDTRACK

  • Love Guarantee (1988) – Culori

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *