Francis Capra (Română)

Francis Capra, Jr. este un actor american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Capra s-a născut în New York, New York, pe 22 aprilie 1983 și a crescut de mama sa în cartierul Bronx împreună cu frații săi. Tatăl său a fost încarcerat cea mai mare parte a copilăriei sale și a fost în cele din urmă ucis într-o moarte împușcată în 2003. Capra a fost găsită de Robert De Niro și Chazz Palminteri în timp ce distribuiau filmul A Bronx Tale. De atunci, a început să lucreze ca un copil actor și s-a mutat cu familia la Los Angeles, California.

On Criminal Minds

Capra a interpretat-o ​​pe Ervin Robles, criminalul în serie de tip Angel of Death, în episodul Sezonul 3 „Children of the Dark”.

Filmografie

  • Play It Again, Dick (2014) ca Eli „Weevil” Navarro (3 episoade)
  • NCIS: Los Angeles (2014) ca Salazar (2 episoade)
  • The Strain (2014) ca Crispin Elizalde (4 episoade)
  • Veronica Mars (2014) ca Eli „Weevil” Navarro
  • Touch (2012) ca Biker Guy
  • Rampart (2011) ca Seize Chasco
  • Clear Skies 3 (2011) ca Ghost
  • Bones (2010) ca Antony Truxton
  • Blue Bloods (2010) ca Pablo Torres
  • Cutthroat (2010) ca Vasquez
  • NCIS (2009) ca Eddie Castillo
  • Blood și Bone (2009) ca Tattoo
  • Castle (2009) ca Juan Restrepo
  • Sons of Anarchy (2008) ca Jesse Murphy
  • Heroes (2006-2008) ca Jesse Murphy (4 episoade)
  • Lincoln Heights (2008) ca Carlo
  • Friday Night Lights (2008) ca Devin Diablo
  • Criminal Minds – „Children of The Dark „(2007) episod TV – Ervin Robles
  • The Closer (2007) ca Miguel Torres
  • Veronica Mars (2004-2007) ca Eli” Weevil ” Navarro (40 de episoade)
  • Black Irish (2007) ca Anthony
  • Dishdogz (2006) ca Cooper
  • Crank (2006) ca Warehouse Hood Leader
  • Blind Justice (2005) ca Mike Barreras
  • Judecând pe Amy (2005) ca Marcus
  • Venice Underground (2005) ca T-Bone
  • Fără a Trace (2004) ca Tito Cruz
  • Crossing Jordan (2004) ca Det. Jason Harris
  • The Guardian (2003) ca Donny Longo
  • American Dreams (2003) ca Palladino (5 episoade)
  • CSI: Crime Scene Investigation (2003) ca Punk dur
  • OC (2003) ca Z
  • 44 de minute: The North Hollywood Shoot-Out (2003) ca Ramon
  • The Division (2003) ca James Barlow
  • Zona Roșie (2003) ca Pat (creditat ca Francis Capra, Jr.)
  • QIK2JDG (2002) ca Șacal (scurt)
  • The Shield (2002) ca Jesus Rosales (necreditat)
  • So Little Time (2001) ca Tony
  • Walker, Texas Ranger (2001) ca Ace
  • SLC Punk! (1998) ca Young Bob
  • 413 Hope St. (1997) ca Tony Garrett
  • A Simple Wish (1997) ca Charlie
  • Kazaam (1996) ca Maxwell „Max” Connor
  • My Guys (1996) ca Francis DeMarco
  • Free Willy 2: The Adventure Home (1995) ca Elvis
  • A Bronx Tale ( 1993) ca Calogero, vârsta 9

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *