Hari Dhillon (Română)

Hari Jamil Dhillon este un actor american cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale ca Michael Spence și Doctor Sunil Gupta în serialul britanic de drame medicale Holby City.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Mic se știe despre trecutul lui Dhillon, inclusiv ziua lui de naștere, numele părinților săi și de ce a vrut să devină actor. Și Universitatea din California, Berkeley. Primul rol pe ecran al lui Dhillon în 1997 a fost, de asemenea, primul său rol major, când a fost distribuit pentru prima oară ca Biloo Kapur pentru 25 de episoade din seria de sporturi dramatice britanice Dream Team. Dhillon a apărut și în emisiuni TV și filme precum Holby City, Law & Ordin: Special Victims Unit, Madam Secretary, Billionaire Ransom, This Is Us, Adam Ruins Everything, Death in Paradise , Miliardele, educație proastă, Doom: anihilare, fără urmă, mijlocie, inimă fără lege, agenție, buclă, accident, mentalist, omucideri de mijloc și minți criminale: dincolo de granițe.

On Criminal Minds

Dhillon l-a interpretat pe Deepak Singh, un agent care asistă IRT într-o serie de răpiri și furturi de organe, în episodul Sezonul 1 „Harvested”.

Filmografie

  • Doom: Annihilation – Doctor Ahmed Kahn
  • Bad Education (2019) – David Bhargava
  • miliarde – 3 episoade (2018-2019) – Michael Panay
  • Death in Paradise (2019) – Jay Carver
  • Adam Ruins Everything (2017) – Proprietar de galerie
  • This Is Noi – 4 episoade (2017) – Sanjay Jahiri
  • Legea & Ordin: Unitatea specială a victimelor – 4 episoade (2015-2016) – Avocatul Sunil Varma
  • Miliardar Ransom (2016) – Marcos Shah
  • Doamnă secretară – 2 episoade (2016) – Ministrul de externe al Pakistanului Konstantin Abedi
  • Minti criminale: dincolo de frontiere – „Recoltat” ( 2016) Episod TV – Agent Deepak Singh
  • Midsomer Murders (2016) – Reece Dexter
  • The Mysteries of Laura (2015) – Swami Sanjay
  • Holby City – 270 de episoade (2001-2014) – Michael Spence / Doctor Sunil Gupta
  • Casualty (2014) – Michael Spence (necreditat)
  • The Mentalist (2014) – Ari Qasimi
  • Bucla – 5 episoade ( 2007) – Sikander
  • Without a Trace (2007) – Doctor Gupta
  • Mr. Nice Guy (2006) – Roger
  • Medium (2005) – Chand Sooran
  • Charmed – 2 episoade (2005) – Gregg (creditat ca Harry Dillon)
  • She Spies (2003) – Deepak Shoenstein (creditat ca Harry Dillon)
  • Cradle 2 the Grave (2003) – cumpărător pakistanez
  • The Agency (2002) – Aref Sahim (creditat ca Harry Dillon)
  • Lawless Heart (2001) – Will (creditat ca Hari Dillon)
  • Wit (2001) – Fellow 1 (creditat ca Harry Dillon)
  • Proces & Retribution (2000) – Ashley Freeman (creditat ca Harry Dillon)
  • Arabian Nights – 2 episoade (2000) – Prince Hussain
  • Dream Team – 25 de episoade (1997-1999) – Biloo Kapur
  • New World Disorder (1999) – Mark Ohai
  • Entrapment (1999) – 3rd Security Security
  • Thief Takers (1997) – Mahesh Singh

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *