Jacqueline Pinol (Română)

Jacqueline Pinol este o actriță și actriță vocală americană.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Pinol s-a născut la 8 aprilie 1979, în cartierul Queens din New York, New York, de origine franceză și latino-americană. A început o carieră de actor în timp ce frecventa încă liceul Beverly Hills, oferindu-și vocea pentru jocul video Noir din 1996. A absolvit Beverly Hills High în 1997, moment în care a fost membru al renumitului Madrigal Singers. Pinol și-a continuat cariera de actorie la scurt timp după aceea, folosind inițial aliasul Jacqueline Aries înainte de a trece la numele ei de naștere.

Despre mințile criminale

Pinol l-a interpretat pe doctorul Judith Mertz în episodul de premiere „Slujba” din sezonul 11.

Filmografie

  • Criminal Minds – „The Job” (2015) Episod TV – Doctor Judith Mertz
  • Road to Juarez (2015) ca Yadria
  • Bordertown (2015) în rolul Pepito Gonzalez
  • Film Lab Presents (2014) în rolul Sara
  • Zombies Monsters Robots (2014) în rolul Selena (joc video, voce)
  • East Los High (2014) în rolul Janet
  • The Fault in Our Stars (2014) în rolul vocal
  • Mr. Peabody & Sherman (2014) ca voci suplimentare (voce)
  • The Mentalist (2013) ca News Anchor
  • The Call (2013) ca voci suplimentare (voce)
  • Dakota (2012) ca Elizabeth
  • Waking Up (2011) ca Sara (scurt)
  • Ice Age: A Mammoth Christmas ( 2011) ca voci suplimentare (scurt TV, voce)
  • Uncharted 3: Drake „s Deception (2011) în calitate de cetățeni columbieni (joc video, voce)
  • Answers to Nothing (2011) ca Tricia
  • Days of Our Lives (2011) ca Sofia (7 episoade)
  • Borderline Murder (2011) ca Jennie Grace
  • Let Lorenzo (2011) ca Salsa Wife (scurt)
  • Monster Mutt (2011) ca Tawni Martinez
  • Secrete in the Walls (2010) ca Greta (voce)
  • The Fallen Faithful ( 2010) ca Maria
  • Parenthood (2010) ca Valerie
  • Tiempo final (2009) ca Amalia
  • One Hot Summer (2009) ca Viviana Suarez
  • The Closer (2009) ca Aria Mazón
  • 24 (2009) ca Carol Vossler
  • Burn Notice (2008) ca Sophia
  • CSI: NY (2007-2008) ca Rikki Sandoval (4 episoade)
  • Bachelor Party 2: The Last Temptation (2008) ca actor vocal (video, voce)
  • Transformers: The Game (2007) ca Walla (joc video, voce)
  • Lincoln Heights (2007) ca Delilah Sandoval (4 episoade)
  • Roman roman (2006) în rolul Isabelle
  • Barnyard (2006) în calitate de voci suplimentare de bară (voce)
  • Heroes (2006) în rolul Janice Parkman
  • Danika (2006) ca Nanny
  • CSI: Miami (2006) ca Cynthia Sanchez
  • Las Vegas (2005) ca Julie Zelman
  • How I Met Your Mother (2005) ca Jackie
  • Privind la Soare (2002) ca Claudia (scurtă, creditată ca Jacqueline Aries)
  • Blvd. Resurrection. (2001-2002) ca Olivia Solano (8 episoade)
  • Ponderosa (2001-2002) ca Isabella (7 episoade)
  • Out of the Black (2001) ca Cait McLachlan (creditat ca Jacqueline Aries)
  • Divizia (2001) ca Rachel Garcia (creditată ca Jacqueline Aries)
  • Once (2000) ca Vivian (scurtă, creditată ca Jacqueline Aries)
  • General Hospital (2000) ca Sherry (creditat ca Jacqueline Aries)
  • Runaway Virus (2000) ca Rita (necreditat)
  • The Pretender (1999) ca profesor răpit (creditat ca Jacqueline Aries)
  • USA High (1997) ca Simone
  • Noir (1997) ca Winthrop Staff (joc video, voce, creditat ca Jacky Pinol)

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *