Jed Sura (Română)

Jed Andrew Sura este un actor și producător american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUCĂTOR
    • 3.2 LINKURI

Biografie

Sura s-a născut pe 4 iunie 1970. La un moment dat în viața sa, a decis să continue să joace ca carieră. Începând din 1996 cu un rol în Love Always as Ron, de atunci a făcut apariții în Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns și pe scurtul Infinity (pe care l-a produs și el). În viața sa personală, Sura are o fiică împreună cu colega actriță Renee O „Connor, pe care au numit-o Iris.

On Criminal Minds

Sura l-a interpretat pe primul ofițer Frank Canvers, singurul supraviețuitor al un accident de avion pe care a fost suspectat pentru scurt timp că l-a provocat. A apărut în episodul din sezonul zece „A Thousand Suns”.

Filmografie

  • Anatomia lui Gray (2015) Rob Henry
  • Criminal Minds – „A Thousand Suns” (2014) Episod TV – Primul ofițer Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) în calitate de medic asistent
  • Infinity (2011) ca David (scurt)
  • Jeremy Buck & The Bang: You are a Star (2011) ca tata (scurt video)
  • Words Unspoken (2010) ca Charles (scurt)
  • Diamonds and Guns (2008) ca Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) ca Pleasure Dome Barman
  • Love Always (1996) ca Ron

PRODUCER

  • Infinity (2011) – Producător (scurt)

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, vezi e aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *