Kelli Williams (Română)

Kelli Renee Williams (care nu trebuie confundată cu Kellie Shanygne Williams) este o actriță americană cunoscută mai ales pentru rolurile sale din The Practice and Lie to Me.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 DIRECTOR
    • 3.2 PRODUCĂTOR
    • 3.3 LINKURI

Biografie

Williams s-a născut în Los Angeles, California, din actrița Shannon Wilcox și chirurgul plastic John Williams, ambii divorțând la vârsta de treisprezece ani. Are un frate, pe nume Sean Doyle, și doi frați vitregi. Ea și-a câștigat cardul Screen Actors Guild înainte de prima zi de naștere, apărând într-o reclamă pentru scutece și a apărut în alte câteva reclame în copilărie. A urmat școala elementară la Liceul Français de Los Angeles. Williams a absolvit liceul Beverly Hills în 1988; acolo, a activat în departamentul de arte spectacol. După ce a jucat alături de Steven Burton în producția școlară de la Romeo și Julieta, Williams a fost angajat într-o carieră de actorie completă de un agent.

Williams și-a început cariera la televizor cu un rol într-un episod din al doilea sezon al seriei CBS Frumoasa și bestia și, de asemenea, în rolul Yolanda Washington, prima victimă a Hillside Stranglers, în filmul TV de la NBC The Case of the Hillside Stranglers. Ea a făcut prima apariție în lungmetrajele din Zapped Again! Și There Goes My Baby și a apărut și în The Young Riders. În 1994, a interpretat-o ​​pe Jennifer Stolpa în filmul TV Snowbound: The Jim și Jennifer Stolpa Poveste. Williams a jucat apoi în drama de succes Party of Five pentru adolescenți Fox, în primul său sezon, în 1994, precum și un episod din Law & din al doilea sezon.

Începând cu al unsprezecelea episod al seriei SF 2, Williams a apărut într-un arc de poveste cu mai multe episoade, cu Mary, o orfană umană crescută pe o altă planetă de speciile extraterestre indigene cunoscute sub numele de terieni. a apărut în cel de-al patrulea și ultimul sezon al seriei TV Picket Fences, jucând rolul unei femei Amish care a jucat ca violat. În 1997, Williams și-a luat cel mai important rol în rolul Lindsay Dole Donnell în drama juridică ABC The Practice. A apărut, de asemenea, în serialul The Lyon „s Den and Hack, precum și în două episoade din Scrubs. Ulterior a apărut ca Dr. Natalie Durant în seria TV NBC Medical Investigation, care a început în toamna anului 2004 și a rulat pentru un total de douăzeci episoade înainte de anulare. De asemenea, în 2004, Williams a jucat în filmul TV A Boyfriend for Christmas.

În 2000, Williams a jucat în filmul TV Flowers for Algernon, care se bazează pe romanul lui Daniel Keyes În mai 2007, a interpretat-o ​​pe Holly Lauren / Kathleen Shaw într-un final de sezon al Legii & Order: Criminal Intent, înfățișând un vecin și mai târziu prietena detectivului Mike Logan; personajul ei moare în cele din urmă. spre august 2008, Williams a fost distribuit într-un alt rol principal al ei, interpretând psihologul Dr. Gillian Foster în seria FOX Lie to Me, care a durat trei sezoane și s-a încheiat în 2011. În aprilie În 2011, Williams a fost distribuit într-un rol de oaspete ca Shelley Chamberlain, un mohn îndurerat cel care merge într-o crimă în serialul CBS Criminal Minds. În octombrie 2011, ea a fost distribuită într-un rol de oaspete ca mamă a unui copil răpit în serialul CBS The Mentalist. În 2012, Williams a interpretat personajul recurent Jackie Clark în seria TV Lifetime Army Wives, care a fost rapid trecut la o serie regulată .

În 1996, Williams s-a căsătorit cu autorul Ajay Sahgal, cu care au avut trei copii: Kiran Ram (n. mai 1998), Sarame Jane (n. 3 februarie 2001) și Ravi Lyndon (n. 2004). 11 iulie 2003).

On Criminal Minds

Williams a interpretat-o ​​pe Shelley Chamberlain, ucigașă de spree, în episodul „Hanley Waters” din sezonul șase.

Filmografie

  • Soțiile armatei (2012-2013) în rolul Jackie Clarke / Jackie Clark (32 de episoade)
  • Any Day Now (2012) în rolul domnișoarei Flemming
  • The Mentalist (2011) ca Beth Flint
  • Criminal Minds – „Hanley Waters” (2011) episod TV – Shelley Chamberlain
  • Lie to Me (2009-2011) în rolul Dr. Gillian Foster (48 episoade)
  • The Space Between (2010) ca Junkie
  • Men in Trees (2007-2008) ca Julia Switzer
  • The One That Got Away (2008) ca Joanna
  • Law & Ordin: Criminal Intent (2007) în rolul Holly Lauren / Kathleen Shaw
  • Murder on Pleasant Drive (2006) în rolul Deanna Whelen
  • Investigații medicale (2004-2005) în rolul Dr. Natalie Durant (20 de episoade)
  • În al treilea rând (2005) ca Dr.Natalie Durant
  • Un iubit de Crăciun (2004) în rolul Holly Grant
  • Hack (2003) în rolul Charlotte Weston
  • The Lyons Den (2003) în calitate de avocat Monica Crane (3 episoade)
  • The Practice (1997-2003) în rolul Lindsay Dole (145 de episoade)
  • Scrubs (2002) în rolul lui Kristen Murphy (2 episoade)
  • Flori pentru Algernon (2000) în rolul Alice Kinian
  • Este „Sa Shame About Ray (2000) în rolul Anna (scurt)
  • Sweetwater (1999) în rolul Cami Carlson
  • Kismet ca Kelly (1998) (scurt)
  • Ally McBeal (1998) ca Lindsay Dole
  • Mary & Tim (1996 ) ca Justine Melville
  • E = mc2 (1996) ca Claire Higgins
  • Picket Fences (1996) ca Hannah Mary Beiler
  • Voice from the Grave (1996) ca Yvonne Shuster
  • New York News (1995) ca Ellie (13 episoade)
  • Earth 2 (1995) ca Mary (2 episoade)
  • Party of Five (1994) ca Annie Alcott
  • There Goes My Baby (1994) ca Sunshine
  • Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (1994) în rolul Jennifer Stolpa
  • Mr. Jones (1993) în rolul Kelli
  • Lifepod (1993) în rolul Rena Jahnusia
  • For Their Own Good (1993) în rolul Erma
  • Furia ei finală: Betty Broderick, Ultimul capitol (1992) în rolul lui Kate Broderick (film TV)
  • Surorile (1992) în rolul Sarah Nolan
  • Ordinea legii & (1992) ) ca Maggie Corson
  • O femeie disprețuită: povestea lui Betty Broderick (1992) în rolul Kate Broderick
  • The Young Riders (1991) în rolul Emily Metcalfe
  • A trecut la Nașterea (1991) în rolul Irisa
  • CBS Schoolbreak Special (1991) în rolul Cassie O „Brian
  • Viața mea de babysitter (1990) în rolul Kelly
  • Elvis ( 1990) ca Mattie Walker (13 episoade)
  • Zapped Again! (1990) ca Lucy Kaminsky (video)
  • Quantum Leap (1989) ca Shannon
  • Island Son (1989) ca Elisa Bordinet
  • CBS Summer Playhouse (1989) ca Natalie
  • Out on the Edge (1989) ca Melissa
  • Zi de zi (1989) ) ca Ross „Girlfriend (3 episoade)
  • The Case of the Hillside Stranglers (1989) în rolul Margaret Wil fiul
  • Frumoasa și Bestia (1989) în rolul tinerei Lisa

DIRECTOR

  • Soțiile armatei (2013)
  • The Practice (2004)

PRODUCER

  • Este „o rușine despre Ray (2004) – Producător (scurt)

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *