Kendall Ryan Sanders (Română)

Kendall Ryan Sanders este un actor american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Sanders a început să joace la vârsta de șapte ani. Anterior, a participat la competiția Actori, modele & Talent pentru Hristos în orașul său natal din Atlanta și a câștigat premiul Global actor pentru bărbați. Drept urmare, el și familia sa s-au îndreptat spre Los Angeles, California, pentru a putea urma o carieră adecvată în actorie. De atunci, Sanders a câștigat zeci de credite pentru TV, filme de lung metraj și videoclipuri. El a interpretat-o ​​pe Rod Best în filmul Disney The Odd Life of Timothy Green și a fost o voce prezentată în filmul de animație Warner Bros The Ant Bully. Sanders a jucat, de asemenea, în Revolutia, Big Love, NCIS, Criminal Minds, 12 Miles of Bad Road, Nip / Tuck și Passions.

On Criminal Minds

Sanders l-a interpretat pe ucigașul minor și sociopat pe Danny Murphy în episodul din sezonul patru „A Shade of Grey”.

Filmografie

  • I Didn „t Do It (2014) ca Louie
  • Every Witch Way (2014) ca Tony Myers (20 de episoade)
  • Revolution (2013) ca Rebel Rider (creditat ca Kendall Sanders)
  • The Odd Life of Timothy Green (2012) ca Rod Best (creditat ca Kendall Sanders)
  • Cinnamon (2011) ca Jordan Fallon (video)
  • Inside Autism (2011) ca James (scurt)
  • Not Another Not Another Movie (2011) ca Leonard
  • The Soccer Nanny (2011) ca Beau Hazelton
  • Big Love (2011) ca Baker Embry (creditat ca Kendall Sanders)
  • Modern Family (2009) ca Will
  • The Mother of Invention (2009) ca Blake
  • Criminal Minds – „A Shade of Grey” (2009) Episod TV – Danny Murphy
  • NCIS (2009) ca Zane Wilson
  • Jurnalul public secret al lui Mike Birbiglia (2008) în rolul Very Sick Kid
  • Shelter (2008) în rolul lui Lawrence Greeley
  • Opera de artă (2008) în copilărie (scurtmetraj video)
  • MADtv (2008) ca Young Dominic
  • 12 mile of Bad Road (2008 ) ca Bradley Bidewell III (3 episoade)
  • Business Class (2007) ca Young Kirk
  • Passions (2007) ca Kid
  • Unfabulous (2007) ca Little Kid (creditat ca Kendall Sanders)
  • This Solace Eternal (2007) ca Child Evan (scurt)
  • Nick Cannon Presents: Short Circuitz (2007) ca Bobby Jay
  • Trouble and Kids (2007) în rolul lui Tommy (scurtmetraj video)
  • Untold Stories of the ER (2006) în rolul lui Cody Hoover (documentarul seriei TV)
  • Nip / Tuck (2006) ca Young Sean
  • The Ant Bully (2006) ca Red Teammate # 5 (voce)

LINKS

Pentru o actualizare filmografie, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *