Rob Zabrecky (Română)

Robert Zabrecky este un actor, magician și muzician american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Zabrecky s-a născut la 2 iunie 1968, la Burbank, California. Se știe puțin despre trecutul lui Zabrecky, inclusiv despre părinții săi, unde a mers la școală și de ce a vrut să fie animator. Ceea ce se știe este că cariera lui Zabrecky a început de fapt ca muzician, fiind cântăreață- compozitor și basist pentru trupa rock Possum Dixon. Zabrecky nu a început să joace până când a obținut primul său rol pe ecran în 2004, când a fost distribuit ca iubit ilicit în scurtmetrajul Deadlock. De atunci, Zabrecky a apărut în emisiuni TV precum Penn & Teller: Fool Us, The Mentalist, Angie Tribeca, Comedy Bang! Bang !, Pharrell Williams: Happy, Fireflies, Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfulls, GLOW și Criminal Minds.

On Criminal Minds

Zabrecky l-a interpretat pe John Henry Henson, unul dintre cei doi gemeni care au răpit trei copii, în episodul Sezonul 12 „Elliott” s Pond ”.

Filmografie

  • Lady Dynamite (2017) – The Great Zabrecko
  • GLOW (2017) – Rob the Satanist
  • A Ghost Story (2017) – Pioneer Man
  • Criminal Minds – „Elliott” s Pond „(2016) episod TV – John Henry Henson
  • Penn & Teller: Fool Us (2016) – Mentalist
  • Shangri-La Suite (2016) – Toby
  • Élan Vital (2016) – Liderul formației
  • Angie Tribeca (2016) – Dealer
  • Decay (2015) – Jonathan
  • Comedie Bang! Bang! (2015) – David Bronzeyfield
  • Fun Size Horror: Volume One (2015) – Howard
  • Listarea (2015) – Brick
  • Carpool Lane Magician (2014) – Stephen
  • The Magician (2014) – Magicianul
  • Evil Voices Lie (2014) – Howard
  • Freak Out – 2 episoade (2014) – Creep Tată / Cimitir
  • Lost River (2014) – MC
  • Pharrell Williams: Happy (2013) – Dansatoare
  • The Charlatan (2013) – Personaj necunoscut
  • Desperate Acts of Magic (2013) – Geof f
  • Fireflies (2013) – Motel Clerk # 1
  • Averageman (2012) – Bandleader
  • Last Ditch Therapy (2012) – Doctor Hillier
  • După triumful nașterii tale (2012) – Omul de răspuns
  • Whodamndunnit? (2012) – Victor Zabrecky
  • Trick „r Treat: Making Friends (2011) – The Creature
  • Honk If You Miss Randy Todd (2010) – Director funerar
  • The Mentalist (2010) – Auctioneer
  • Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfuls (2010) – Brain Zombie
  • The Walking Wounded (2008) – Everett
  • Brothers & Sisters (2008) – The Auctioneer
  • Roger (2008) – Roger
  • Dream from Leaving (2008) – Personaj necunoscut
  • Reversion (2008) – Carjacker
  • Room 401 (2007) – Magician
  • Chasing Tchaikovsky (2007) – Chelner
  • CSI: NY (2007) – Profesorul
  • A Fine Line (2006) – Marty
  • Live Freaky Die Freaky (2006) – Anunț TV
  • Dust Devil (2005) – Man
  • Deadlock (2004) – Lover
  • Late Night with Conan O „Brien (1994) – Basistul Possum Dixon

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *