Rosalie Ward (Română)

Acest articol este un STUB, care nu este permis pe acest wiki.
Tu poate ajuta WIKI CRIMINAL MINDS extinzându-l.
Vă rugăm să eliminați această etichetă odată ce articolul este extins.

Rosalie Ward este o actriță americană.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 SCRITOR
    • 3.2 PRODUCĂTOR
    • 3.3 LINKURI

Biografie

De adăugat

Despre mințile criminale

Ward a interpretat victima răpirii Bethany Wallace în episodul Sezonul cinci „The Uncanny Valley „.

Filmografie

  • NCIS: Los Angeles (2013) ca Julie King
  • Favor (2013) ca Abby
  • Conexiuni ratate (2013) ca Ro (scurt videoclip)
  • The Mentalist (2013) ca Jeanette
  • Legit (2013) ca Lauren
  • Drop Dead Diva (2012) ca Kathy Kelton
  • Ruj (2012) ca Ro (scurt)
  • Easy Rider 2: The Ride Home (2012) în rolul lui Mattie Connor
  • Baby Booty Camp (2012) ) ca Allison
  • Este întotdeauna soare în Philadelphia (2011) ca Sally
  • Hart of Dixie (2011) ca Betty Breeland
  • Supernatural (2011) ca Isabel Brown
  • Last Night (2010) ca personaj necunoscut
  • The Wrong Hands (2010) ca Gladys
  • The Whole Truth (2010) ca Brenda Styles
  • Grey „s Anatomy (2010) ca Melissa Corso
  • Miami Medical (2010) ca Anna Tischer
  • Criminal Minds -” The Uncanny Valley „(2010) episod TV – Bethany Wallace
  • Cold Case (2010) în rolul lui Kristen Donley
  • Este complicat (2009) în calitate de funcționar de recepție Biltmore
  • CSI: Crime Scene Investigation (2009) ca Dede Chase
  • Elevated (2009) ca Valerie Gold (scurt)
  • The Slammin „Salmon (2009) ca client Merlot
  • Wainy Days (2008) ca Sue Naybor
  • Alibi (2007) ca Delta Bishop
  • CSI: NY (2007) ca Kelsey Coulter
  • Partners (2007) ca Chelneriță
  • Palo Alto, CA (2007) ca Amy
  • Saints & Sinners (2007) ca Sloane Capshaw ( 8 episoade)
  • Karaoke High (2006) ca Cleaner
  • House of Grimm (2005) ca personaj necunoscut
  • Numb3rs (2005) ca Studentă (necreditat)
  • Copii în America (2005) ca Monica Rose
  • Martie 2003 (2005) ca personaj necunoscut (scurt)
  • Winter Sea (2004) ca Ellen (scurt )
  • De ce Germania? (2004) ca Vivian (scurt)
  • She Spies (2004) ca Avery Mason
  • American Dreams (2003) ca Lisa

SCRITOR

  • Conexiuni pierdute (2013) (scurt video)
  • Ruj (2012) (scurt)

PRODUCĂTOR

  • Conexiuni pierdute (2013) – Producător (scurt videoclip)
  • Ruj (2012) – Producător (scurt)

LINKURI

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *