Ryan Caldwell (Română)

Acest articol este un STUB, care nu este permis pe acest wiki.
Tu poate ajuta CRIMINAL MINDS WIKI extinzându-l.
Vă rugăm să eliminați această etichetă odată ce articolul este extins.

Ryan Caldwell este un actor și producător american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 PRODUCĂTOR
    • 3.2 LINKURI

Biografie

De adăugat

On Criminal Minds

Caldwell l-a înfățișat pe Michael Peterson, asasinul copiat în serie, transformat în spree în episodul Sezonul 11 ​​„Tribute”.

Filmografie

  • Vărsător (2016) în rolul lui Martin O „Reilly
  • Criminal Minds -” Tribute „(2016) episod TV – Michael Peterson
  • ToY (2015) ca Swanky Husband
  • Immersion (2014) ca Kol (scurt)
  • Tu ești cel mai rău (2014) ca Livrare
  • The Verse (2014) ca Hunter (scurt)
  • Licking Lemons (2014) ca Pete (scurt)
  • I „m Harry Clark: The Web Series (2014) ca Scott
  • Mush (2014) ca Danny (scurt)
  • Sunt „m Harry Clark (2013) ca Scott
  • Major Crimes (2013) ca Daniel O” Brien
  • Spaced Reality (2013) în rolul căpitanului Joe Jackson (scurt)
  • American Bill (2012) în rolul Stu (scurt)
  • Save Our Souls (2012) ) ca Chris (scurt)
  • The Fugue (2012) ca Bryan
  • Singing Moon (2012) ca John (scurt)
  • LA Love Story Partea 2 ( 2012) ca Otis (scurt)
  • A Marshmallow Doesn ’t Have a Backbone (2011) ca Jack (scurt)
  • End of the Innocents (2011) ca Joe Ryan (scurt)
  • Fear Not Not (2011) ca Cameron
  • The Big Oh (2011) ca Mike (scurt)
  • The Colombian Connection (2011) ca Charlie Sparks
  • L.A. Love Story Part 1 (2011) ca Otis (scurt)
  • The Bottom Line (2010) ca Ian Page (scurt)
  • For You (2009) ca John (scurt)
  • Este întotdeauna Smoggy în LA (2009) ca Jesus
  • Poker Run (2009) ca Roy
  • Mystery ER (2008) ca Young Glenn
  • Fear House (2008) ca Rhett
  • United 300 (2007) ca Ajax (scurt)

PRODUCER

  • ToY (2015) – Producător asociat
  • Immersion (2014) – Coproducător (scurt)

LINKS

Pentru o actualizare filmografie, vezi aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *