Terry Serpico (Română)

Terry Serpico este un actor, regizor și fost cascador american.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 DIRECTOR
    • 3.2 LINKURI

Biografie

Serpico s-a născut la 27 iunie 1964, în Fort Sill, o instalație militară a armatei SUA situată în Lawton, Oklahoma. Brat militar, a fost crescut în diferite baze ale armatei situate în SUA și Europa. Tatăl său Frank a fost colonel care a slujit cu armata timp de 26 de ani și a avut doi frați mai mari. Serpico și-a dezvoltat un interes în actorie în anii de liceu. După absolvire, Serpico a urmat mai întâi Universitatea din Boston, apoi s-a transferat la Universitatea de Stat din New York la Purchase. A absolvit BFA în 1989.

Serpico și-a început cariera de actorie ca cascador. În 1997, a fost distribuit ca proprietar al unui club de striptease în filmul Donnie Brasco, care a fost primul său rol de actorie. Acesta a fost urmat de o serie de alte roluri minore în filmele de lung metraj. Serpico a intrat apoi pe tărâmul televiziunii și a jucat cu o serie de emisiuni, precum Law & Order, CSI: Miami, Law & Ordin: intenție penală, persoană de interes, lege & Ordin: unitate specială a victimelor și minți criminale. De asemenea, el a interpretat rolul lui Mickey Mantle în miniseria produsă de ESPN The Bronx Is Burning, un rol recurent în Rescue Me și un rol principal în rolul col. Frank Sherwood în Army Wives.

On Criminal Minds

Serpico l-a interpretat pe Wick Griffith, fostul angajator și care ar fi fost victima criminalului și a otrăvitorului de spree Bill Harding, în episodul Sezonul 9 „Fatal”.

Filmografie

  • Sneaky Pete (2017) în rolul Hopper (3 episoade)
  • The Inspectors (???? – 2017) în rolul Mitch Ohlmeyer ( 39 de episoade)
  • The Purge: Election Year (2016) ca Earl Danzinger
  • Limitless (2016) ca David Englander
  • The 5th Wave (2016) ca Hutchfield
  • Isle of Palms (2016) ca Hugo (scurt)
  • Firmly Grounded (2015) ca Hoffman (scurt)
  • TURN: Washingtons s Spies (2015) ) ca Ryder
  • Elementary (2015) ca Wallace Turk
  • The Ivy League Farmer (2015) ca Anders Gilbert
  • Intersection (2014) ca Dwayne (scurt)
  • Ziua întâi (2014) în rolul Larry Flerpico (scurt miniserie TV)
  • Criminal Minds – episod TV „Fatal” (2014) – Wick Griffith
  • Drop Dead Diva (2014) ca Max Tolin (2 episoade)
  • Blue Bloods (2014) ca maior Harrison
  • The Carrie Diaries (2013-2014) ca Mr. Kydd (4 episoade)
  • Legea & Ordin: Unitatea specială a victimelor (2000-2013) în calitate de locotenent comandant William Taverts / diacon Brinn / Les Cooper / Ron Johnson (4 episoade)
  • Unforgettable (2013) în rolul Tucker Griffin / Arnold
  • Army Wives (2007-2013) în rolul Frank Sherwood / Publican Dale (103 episoade) )
  • Persoana de interes (2012-2013) ca Byron (2 episoade)
  • Premium Rush (2012) în calitate de polițist în parc (necreditat)
  • NYC 22 (2012) ca Pete Glenroy
  • Man on a Ledge (2012) ca Lutz
  • Montauk (2011) ca Jim (scurt)
  • Corpul dovezii (2011 ) ca Ray Easton
  • Rescue Me (2005-2010) în rolul Vărului Eddie (13 episoade)
  • Angel Camouflaged (2010) în rolul Mr. Belial
  • The Men Who Stare at Goats (2009) ca Krom (creditat ca Terry M. Serpico)
  • Kings (2009) ca Dock Worker
  • Righteous Kill (2008) ca Jon Van Luytens
  • The New Twenty (2008) în rolul Louie Kennick
  • CSI: Miami (2007) în rolul Steve Lancaster
  • Michael Clayton (2007) în rolul dlui Iker
  • Kidnapped (2007) ca șeful lui Virgil
  • The Departed (2006) ca detectiv # 3 Tailing Queenan
  • The Path până la 11 septembrie (2006) în rolul Pulaski (miniserie TV, 2 episoade)
  • Find Me Guilty (2006) în rolul lui Michael Kerry
  • Interpretul (2005) în rolul agentului FBI Lewis
  • Jonny Zero (2005) ca Leo
  • Line of Fire (2004) ca Clyde Bowen (2 episoade)
  • Company K (2004) ca Sgt.James Dunning
  • Law & Ordin: Criminal Intent (2001-2003) în rolul Earl Carnicki / Leslie Roche (2 episoade)
  • Law & Order (2000-2002) ca Frank Miller / Jay Brannigan (2 episoade)
  • 100 Center Street (2001-2002) ca personaj necunoscut (9 episoade)
  • Laguna (2001) ca Terenzio Aprea
  • Amy & Isabelle (2001) ca Jake Cunningham
  • Hannibal (2001 ) ca ofițer Bolton
  • Frecvență (2000) ca Con Ed Worker # 1
  • Homicide: The Movie (2000) ca Karl Miller
  • Third Watch (2000) ca Lofton
  • Bringing Out the Dead (1999) ca polițist # 1
  • Hearts Hearts (1999) în calitate de tehnician de probe
  • Pământuri (1999) ca stație de benzină Însoțitor
  • Oz (1997-1998) în rolul clientului Freakie / Rebadow (2 episoade)
  • Cyber ​​Vengeance (1997) în rolul Montgomery Valentine
  • The Peacemaker ( 1997) ca Sniper # 1
  • Cop Land (1997) ca Tony / Wincing Cop
  • Donnie Brasco (1 997) în calitate de proprietar al clubului Strip

DIRECTOR

  • Inspectorii (2016-2017) – 6 episoade

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *