Troy Doherty (Română)

Troy Doherty este un actor și actor vocal american cunoscut mai ales pentru rolul său de Clayton Swain în serialul de acțiune dramatică The Last Ship.

Conținut

  • 1 Biografie
  • 2 Despre criminal Minti
  • 3 Filmografie
    • 3.1 LINKURI

Biografie

Mic este cunoscut despre trecutul lui Doherty, inclusiv ziua lui de naștere, care sunt numele părinților săi, unde a mers la școală și de ce a vrut să devină actor. Jersey. Doherty a primit primul rol pe ecran în 2008, când a fost distribuit ca student la scurtmetrajul de comedie Paper Dreams. Doherty a primit primul său rol recurent major în același an, când i s-a oferit vocea americană pentru Emery, o tren de metrou feroviar, pentru 53 de episoade din seria animată de familie Chuggington, precum și pentru 10 episoade din seria spin-off animată Chuggington: Badge Quest. Doherty a apărut și în emisiuni TV și filme precum The Last Ship, Victorious, Scorpion, Hickey, Filthy Preppy Teen $, Bro-Hotline, This Is Us, septembrie dimineața, T el Odd Essay, Hachi: A Dogs Tale, New Girl, Prime Suspect și Criminal Minds.

On Criminal Minds

Doherty l-a interpretat pe Colin Kirkland, un chiriaș din clădirea lui Tanner Johnson, care a jucat jocuri cu Jake Preston, în episodul Sezonul 9 „Gatekeeper”.

Filmografie

  • Bro-Hotline – 3 episoade (2020) – Mikey
  • Odyssey Omega (2020) – Adam
  • Game Shakers (2019 ) – Carl (necreditat)
  • This Is Us (2019) – John Smiley
  • The Last Ship – 10 episoade (2018) – Clayton Swain
  • The Odd Eseu (2018) – Dez
  • Septembrie dimineața (2017) – Eric
  • Legacy (2017) – Young Jake
  • Hickey (2016) – Ryan Chess
  • Filthy Preppy Teen $ – 8 episoade (2015) – Patrick Bishop
  • Scorpion (2015) – Alberto
  • Beyond Walls (2015) – Personaj necunoscut
  • Chuggington – 53 de episoade (2008-2015) – Emery (voce)
  • Resident Advisors (2015) – Stoner # 2
  • Lecțiile de viață ale lui William Gwilliam (2015) – William Gwilliam
  • 24 de ore de pace (2014) – Eric
  • Super Fun Night (2014) – Teenage Boy
  • Criminal Minds – „Gatekeeper” (2013) episod TV – Colin Kirkland
  • Welcome to the Family (2013) – Manager
  • Nick Studio 10 ( 2013) – Troia
  • Victorious (2012) – Jarold Ardbeg
  • Prime Suspect (2012) – Marshall Henriss
  • Sam Steele și potirul de cristal (2011) – Josh
  • New Girl (2011) – Frankenstein Kid
  • Mike & Molly (2011) – Teenager # 2
  • Chuggington: Badge Quest – 10 episoade (2010-2011) – Emery (voce)
  • Hachi: A Dog „s Tale (2009) – Sal
  • Paper Dreams (2008) – Student 8

LINKS

Pentru o filmografie actualizată, consultați aici.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *