Anzu Lawson (Svenska)

Cristina Anzu Lawson är en amerikansk skådespelerska och sångare.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 Om straffrättsliga Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LÄNKAR

Biografi

Lawson föddes den 23 maj 1980 i Klamath Falls, Oregon, till Keiko Lawson och hennes man. Lawson och hennes familj flyttade till Cerritos, Kalifornien när hon var ung, men både hon och hennes syster flyttade senare till Japan med sin mamma efter att Lawson upptäcktes av en modellbyrå. Det var här Lawson började agera när hon fick sin första roll på skärmen vid nio års ålder och framträdde som Milly McKenzie i action-äventyrsfilmen Bloodfight. När hon blev ung vuxen bestämde Lawson sig för att flytta till Los Angeles och anmäla sig till University of California, Los Angeles, där hon senare tog sin examen i manusförfattare 2010. Sedan dess har Lawson dykt upp i TV-program som The Blacklist, Dexter, Scandal, Raising Hope, Parenthood, NCIS: Los Angeles, Art of Deception, tills vi träffas igen, Grays s Anatomy, Gortimer Gibbon ”Life on Normal Street , Ray Donovan och Criminal Minds.

On Criminal Minds

Lawson porträtterade Doctor Ruiz i säsong fem avsnittet ”The Eyes Have It”.

Filmografi

  • The Blacklist (2018) – Mariko Ito
  • Guilty Party – 9 avsnitt (2017) – Principal Lee
  • Fuller House (2017) – Doctor Elizabeth Chung
  • Dying Touch (2017) – Kaya
  • The Young and the Restless – 4 avsnitt (2017) – Doctor Lang
  • Art of Deception (2017) – Eva
  • NCIS: Los Angeles – 3 avsnitt (2017) – Sjuksköterska
  • Before We Meet Again (2017) – Detective Yamamoto
  • The Fosters (2016) – Advokat
  • Gortimer Gibbons Life on Normal Street – 2 avsnitt (2016) – Miss Tran
  • The Perfect Match (2016) – Sophia
  • Broke A $$ Rich Kid (2016) – Okänd karaktär
  • CSI: Cyber ​​(2016) – Domare Loring
  • Viking and the Pendulum (2015) – Isi
  • Guds hand (2015) – Doctor Fisher
  • Mom (2015) – Luanne
  • Cristela (2015) – Sjuksköterska
  • Gypsi – 2 avsnitt (2015) – Anna DuPree
  • Revenge (2014) – Doctor Albright
  • Extant – 2 avsnitt (2014) – Japanese Computer Sys tem (röst, okrediterad)
  • Ray Donovan (2014) – Jodi Nishimura
  • Killer Instinct (2013) – Orchid (röst)
  • Dexter (2013) – Sjuksköterska
  • Scandal (2013) – Reporter
  • Sweet Talk (2013) – Suzi Yamagutchi
  • Grays s Anatomy (2013) – Executive Three
  • Heart of Change (2012) – Krysteena
  • Raising Hope (2012) – Lisa
  • Parenthood (2012) – Sjuksköterska
  • The Undershepherd (2012) – Servitris
  • Entourage (2011) – Press nr 2
  • Make It or Break It (2010) – Officer Zukimoto
  • Dicks (2010) – Margaret Lee
  • ”Til Death (2010) – Lisa
  • Vad skulle Jesus göra? (2010) – Servitris (krediterad som Cristina Lawson)
  • Criminal Minds – ”The Eyes Have It” (2009) TV-avsnitt – Doctor Ruiz
  • Without a Trace (2008) – LAPD Officer
  • Mind of Mencia (2007) – Milf
  • He Was a Quiet Man (2007) – Nancy Felt
  • All In (2006) – Asian Player 5
  • King of Queens (2005) – Miyoshi
  • Goode Behavior (1996) – Okänd karaktär (krediterad som Cristina Lawson)
  • Best of the Best 3: No Turning Back (1995) – Karen Banning (krediterad som Cristina Anzu Lawson)
  • Skuggan (1994) – Concubine (krediterad som Cristina Lawson)
  • Herman ”Head (1994) – Servitrisen (krediterad som Cristina Lawson)
  • Hot Line (1994) – Courtney (krediterad som Cristina Lawson)
  • American Yakuza (1993) – Yuko (krediterad som Cristina Lawson)
  • Wild Palms (1993) – Supremes Singer # 1 (okrediterad)
  • Full House (1992) – Tillkännagivande (okrediterad)
  • Great Scott! (1992) – Flickvän (krediterad som Cristina Lawson)
  • Bloodfight (1989) – Milly McKenzie (krediterad som Cristina Lawson)

LÄNKAR

För en uppdaterad filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *