Heather Ankeny (Svenska)

Heather Ankeny är en amerikansk skådespelerska och producent.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 Producent
    • 3.2 Regissör
  • 4 Externa länkar

Biografi

Mycket lite är känt om Ankenys tidiga liv, inklusive varför hon valde att bli skådespelerska. Hon fick sin kandidatexamen från University of Colorado , Boulder. Under sin skådespelarkarriär hade Ankeny roller på Blind Justice, Center of the Universe och Abby, samt indiefilmerna Pants on Fire and Pig. I hennes personliga liv är hon en ivrig fantasyfotbollsspelare och är en gästanalytiker och ofta bidragsgivare för ESPN Fantasy.

On Criminal Minds

Ankeny porträtterade Liz Hammond i säsong tolv avsnittet ”Hells s Kitchen”.

Filmografi

  • Criminal Minds – ”Hell” s Kitchen ”(2017) TV-avsnitt – Liz Hammond
  • The Golden Year (2016) som Amy (kort)
  • Rizzoli & Isles (2016) som Joann (2 avsnitt)
  • H4 (2015) som News Anchor
  • Battle Creek (2015) som Eleanor
  • White Dwarf (2014) som Heather
  • Supah Ninjas (2011) som Dr. Bach
  • Pig ( 2011) som Isabel
  • Weeds (2010) som Julie
  • Heroes (2009) som Beth
  • Valentine (2009) som Jackie Burstein
  • Still Waiting … (2009) som Odetta Vendetta (video)
  • Pants on Fire (2008) som Lucy
  • Partially True Tales of High Adventure! (2007) som This Girl (kort)
  • Blind Justice (2005) som Erica Whitehead
  • Universumets centrum (2005) som Amy
  • The Dry Spell (2005) som okänd karaktär
  • Exponering (2004) som Annie (kort)
  • Ingenting exceptionellt (2004) som Nadia (kort)
  • The Old Man and the Studio (2004) som Kvinna i Cabriolet (kort)
  • Abby (2003) som Paige (7 avsnitt)
  • Survivin ”the Island (2002) som kontorsarbetare (kort)
  • Tomcats (2001 ) som Mistaken Natalie

Producer

  • H4 (2015) – Producer
  • The Gallery (2013) – Associate Producer (6 avsnitt )

Direktör

  • Algeriet (2014) – Förste assistentdirektör, andra enheten

Externa länkar

För en uppdaterad filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *