Jed Sura (Svenska)

Jed Andrew Sura är en amerikansk skådespelare och producent.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 TILLVERKARE
    • 3.2 LÄNKAR

Biografi

Sura föddes den 4 juni 1970. Vid någon tidpunkt i sitt liv bestämde han sig för att fortsätta agera som en karriär. Han började 1996 med en roll i Love Always as Ron och har sedan dess spelat i Let the Devil Wear Black, Diamonds and Guns, och den korta Infinity (som han också producerade). I sitt personliga liv har Sura en dotter med skådespelerskan Renee O ”Connor, som de heter Iris. en flygkrasch som han kort misstänktes för att ha orsakat. Han medverkade i säsong tio avsnittet ”A Thousand Suns”.

Filmografi

  • Grays Anatomy (2015) som Rob Henry
  • Criminal Minds – ”A Thousand Suns” (2014) TV-avsnitt – First Officer Frank Canvers
  • Masters of Sex (2013) som biträdande läkare
  • Infinity (2011) som David (kort)
  • Jeremy Buck & Bang: You Are a Star (2011) som pappa (video kort)
  • Words Unspoken (2010) som Charles (kort)
  • Diamonds and Guns (2008) som Francis
  • Let the Devil Wear Black (1999) som Pleasure Dome Bartender
  • Love Always (1996) som Ron

PRODUCER

  • Infinity (2011) – Producent (kort)

LÄNKAR

För en uppdaterad filmografi, se e här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *