Jill Alexander (Svenska)

Jill E. Alexander är en skådespelerska som är mest känd för sin roll som Patrice i HBO-komedieserien Silicon Valley.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
  • 4 Externa länkar

Biografi

Lite är känt om Alexander ”s tidigare, inklusive hennes födelsedag, namnet på hennes föräldrar, där hon föddes och varför hon ville bli skådespelerska. Vad som är känt är att hon tog examen från Northwestern University. Alexander fick sin första roll på skärmen 2004, när hon spelades som Linda i komedidramaserien Las Vegas. Alexander fick sin första stora återkommande roll 2014, då hon spelades som Patrice, anställd i Hooli, i HBO-komedieserien Silicon Valley. Sedan dess har Alexander dykt upp i TV-program som Angie Tribeca, New Girl, Lopez, Mad Men, Gortimer Gibbons Life on Normal Street, American Horror Story, Community, The Late Late show med Craig Ferguson, Jimmy Kimmel Live !, och Criminal Minds.

On Criminal Minds

Alexander porträtterade doktor Joanne Carlton i säsong sju avsnittet ”The Bittersweet Science”.

Filmografi

  • Fel (2017) – Jill
  • Lopez (2017) – Susannah Comstock
  • Making History (2017) – Lori
  • New Girl (2017) – Loretta
  • * Loosely Exactly Nicole – 2 avsnitt (2016) – Mara Taslow
  • Vattumannen (2016) – Bobbi
  • Angie Tribeca (2016) – Rebecca Warren
  • Silicon Valley – 14 avsnitt (2014-2016) – Patrice
  • Sensitivity Training (2016) – Caroline
  • Jimmy Kimmel Live! – 6 avsnitt (2012-2016) – ”Mom Weed” Mom / Mothers Day PSA Mom / Scrabble for Idiots Player / Netflix Cheater / Scandal Mom / Shopper Pants Lady
  • Dr. Ken (2016) – Karen
  • American Horror Story (2015) – Sjuksköterska
  • Mad Men – 5 avsnitt (2014-2015) – Marsha
  • Gortimer Gibbons Life on Normal Street – 2 avsnitt (2014) – Miss Martin
  • Melissa & Joey (2014) – Blake
  • See Dad Run (2013) – Megan
  • The Breakdown (2013) – Alexandra
  • The Millers – 2 avsnitt (2013) – On Demand Assistant / Phone Voice
  • Lita inte på B —- i lägenhet 23 (2013) – mamma
  • Kickin ”It (2013) – fröken grön
  • måndag morgon (2013) – anestesiolog
  • försöker (2012) – Brandy
  • Good Luck Charlie (2012) – Rachel
  • Gymratz (2012) – Vicki
  • Home Game (2011) – Laura
  • Criminal Minds – ”The Bittersweet Science” (2011) TV-avsnitt – Doctor Joanne Carlton
  • Love Bites (2011) – Woman # 2
  • Perfect Couples (2011) – Pastor Ann
  • Community (2011) – Hostess
  • Desperate Housewives (2011) – Servitris
  • Atomic Zoo: Sylvia Plath Car Wash (2010) – Mandy
  • The Fresh Beat Band (2010) – Painter
  • The Middle (2010) – Penny
  • CSI: Miami (2010) – Lydia Cassel
  • Secret Girlfriend (2009) – Campbell
  • Nota di amore (2008) – Mary
  • Echo Park (2008) – Jane
  • Quarterlife (2008) – Mary
  • Great Woods (2006) – Okänd karaktär
  • The Late Late Show med Craig Ferguson (2005) – Sketch Comic
  • Las Vegas (2004) – Linda

Externa länkar

För en uppdaterad filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *