John Verea (Svenska)

Denna artikel är en STUB, som inte är tillåten på denna wiki.
Du kan hjälpa CRIMINAL MINDS WIKI genom att utöka den.
Ta bort den här taggen när artikeln har expanderats.

John Enrique Verea är en amerikansk skådespelare och producent.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 Om straffrättsliga Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 TILLVERKARE
    • 3.2 LÄNKAR

Biografi

För att läggas till

On Criminal Minds

Verea porträtterade detektiv Robert Portillo i säsong två avsnittet ”The Perfect Storm”.

Filmografi

  • Ballers (2016) som Derrick Rubin
  • Assumed Killer (2013) som Noah
  • Charlies Angels (2011) som Fat Cat # 2
  • Burn Notice (2010) som Juan Ruiz
  • Raines (2007) som pastor
  • Criminal Minds – ”The Perfect Storm ”(2006) TV-avsnitt – Detektiv Robert Portillo
  • The Guardian (2003) som George Meadows
  • Collateral Damage (2002) som Ephraim Ortiz-Dominguez
  • Pris of Glory (2000) som Azamar
  • Noriega: Guds favorit (2000) som fader Jorge
  • 3 Strikes (2000) som Saldamo
  • My Little Assassin (1999) som okänd karaktär
  • Bli verklig (1999) som vägledningsrådgivare
  • Vivero Letter (1999) som Raoul Gato
  • Selena (1997) som Jose Behar
  • Somebody Is Waiting (1996) som Detective Santos
  • ER (1996) som Ernain
  • Loch Ness (1996) som Tow Truck Driver
  • Night Canvas (1995) som Ray Lopez
  • Space: Above and Beyond (1995) som Lt. Richard Swirko
  • Seduced och förrådt (1995) som Gary
  • The Great Defender (1995) som Fast Freddy
  • Earth 2 (1994) som Controller # 2
  • NYPD Blue (1994 ) som Jorge Fuentes
  • Full Eclipse (1993) som Ramon Perez
  • Donato and Daughter (1993) som Young Cop
  • The Tent Show (1993) som Okänd Karaktär
  • Jag kommer att vara hemma för jul (1993) som Robert (kort)
  • South of Sunset (1993) som Okänd karaktär (er) (2 avsnitt)
  • Från filerna till Joseph Wambaugh: A Jury of One (1992) som officer Smith
  • A House of Secrets and Lies (1992) som Ruben
  • Vykort från kanten ( 1990) som Young Intern
  • Dragnet (1990) som Okänd karaktär
  • Bad Influence (1990) som Rito
  • Falcon Crest (1990) som Player # 1
  • As the World Turns (1988) som Manuel Perrera (krediterad som John Enrique Verea)
  • Miami Vice (1987) som officer Reuben Oliva

TILLVERKARE

  • Work of Genius (2015) – Medproducent

LÄNKAR

För en upp-t o-datum filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *