Kendall Ryan Sanders (Svenska)

Kendall Ryan Sanders är en amerikansk skådespelare.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 Om straffrättsliga Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LÄNKAR

Biografi

Sanders började agera när han var sju år gammal. Tidigare gick han igenom skådespelarna, modeller & Talent for Christ skådespelningstävling i sin hemstad Atlanta och vann priset för den totala manliga skådespelaren. Som ett resultat gick han och hans familj ut till Los Angeles, Kalifornien, så att han kunde bedriva en riktig karriär inom skådespelare. Sanders har sedan dess tjänat dussintals krediter för TV, långfilmer och videor. Han spelade Rod Best i Disney-filmen The Odd Life of Timothy Green och var en framträdande röst i Warner Bros animerade film The Ant Bully. Sanders gästade också i Revolution, Big Love, NCIS, Criminal Minds, 12 Miles of Bad Road, Nip / Tuck och Passions.

On Criminal Minds

Sanders porträtterade minderåriga mördare och sociopat Danny Murphy i säsong fyra avsnitt ”A Shade of Grey”.

Filmografi

  • I Didn t Do It (2014) som Louie
  • Every Witch Way (2014) som Tony Myers (20 avsnitt)
  • Revolution (2013) som Rebel Rider (krediterad som Kendall Sanders)
  • The Odd Life of Timothy Green (2012) som Rod Best (krediterad som Kendall Sanders)
  • Cinnamon (2011) som Jordan Fallon (video)
  • Inside Autism (2011) som James (kort)
  • Not Another Not Another Movie (2011) som Leonard
  • The Soccer Nanny (2011) som Beau Hazelton
  • Big Love (2011) som Baker Embry (krediterad som Kendall Sanders)
  • Modern Family (2009) som Will
  • The Mother of Invention (2009) som Blake
  • Criminal Minds – ”A Shade of Grey” (2009) TV-avsnitt – Danny Murphy
  • NCIS (2009) som Zane Wilson
  • Mike Birbiglias Secret Public Journal (2008) som Very Sick Kid
  • Shelter (2008) som Lawrence Greeley
  • Konstverk (2008) som barn (kort video)
  • MADtv (2008) som Young Dominic
  • 12 Miles of Bad Road (2008 ) som Bradley Bidewell III (3 avsnitt)
  • Business Class (2007) som Young Kirk
  • Passions (2007) som Kid
  • Unfabulous (2007) som Little Kid (krediterad som Kendall Sanders)
  • This Solace Eternal (2007) som Child Evan (short)
  • Nick Cannon Presents: Short Circuitz (2007) som Bobby Jay
  • Trouble and Kids (2007) som Tommy (video kort)
  • Untold Stories of the ER (2006) som Cody Hoover (TV-serie dokumentär)
  • Nip / Tuck (2006) som Young Sean
  • The Ant Bully (2006) som Red Teammate # 5 (voice)

LÄNKAR

För en uppdaterad filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *