Rob Zabrecky (Svenska)

Robert Zabrecky är en amerikansk skådespelare, trollkarl och musiker.

Innehåll

  • 1 Biografi
  • 2 om kriminell Minds
  • 3 Filmografi
    • 3.1 LÄNKAR

Biografi

Zabrecky föddes den 2 juni 1968 i Burbank, Kalifornien. Lite är känt om Zabreckys förflutna, inklusive namnen på hans föräldrar, där han gick i skolan och varför han ville bli underhållare. Vad som är känt är att Zabreckys karriär faktiskt började som musiker, eftersom han var sångaren låtskrivare och basist för rockbandet Possum Dixon. Zabrecky började inte spela förrän han fick sin första roll på skärmen 2004, då han spelades som den olagliga älskaren i kortfilmen Deadlock. Sedan dess har Zabrecky dykt upp i TV-program som Penn & Teller: Fool Us, The Mentalist, Angie Tribeca, Comedy Bang! Bang !, Pharrell Williams: Happy, Fireflies, Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfulls, GLOW, and Criminal Minds.

On Criminal Minds

Zabrecky porträtterade John Henry Henson, en av två tvillingar som bortförde tre barn, i säsong tolv avsnittet ”Elliotts Pond”.

Filmografi

  • Lady Dynamite (2017) – The Great Zabrecko
  • GLOW (2017) – Rob the Satanist
  • A Ghost Story (2017) – Pioneer Man
  • Criminal Minds – ”Elliott” s Pond ”(2016) TV-avsnitt – John Henry Henson
  • Penn & Teller: Fool Us (2016) – Mentalist
  • Shangri-La Suite (2016) – Toby
  • Élan Vital (2016) – Bandets ledare
  • Angie Tribeca (2016) – Återförsäljare
  • Förfall (2015) – Jonathan
  • Comedy Bang! Bang! (2015) – David Bronzeyfield
  • Rolig storlek Horror: Volume One (2015) – Howard
  • The Listing (2015) – Brick
  • Carpool Lane Magician (2014) – Stephen
  • The Magician (2014) – The Magician
  • Evil Voices Lie (2014) – Howard
  • Freak Out – 2 avsnitt (2014) – Father / Cemetery Creep
  • Lost River (2014) – MC
  • Pharrell Williams: Happy (2013) – Dansare
  • The Charlatan (2013) – Okänd karaktär
  • Desperate Acts of Magic (2013) – Geof f
  • Fireflies (2013) – Motel Clerk # 1
  • Averageman (2012) – Bandleader
  • Last Ditch Therapy (2012) – Doctor Hillier
  • Efter triumfen för din födelse (2012) – Svarsmannen
  • Whodamndunnit? (2012) – Victor Zabrecky
  • Trick ”r Treat: Making Friends (2011) – The Creature
  • Honk If You Miss Randy Todd (2010) – Begravningsdirektör
  • The Mentalist (2010) – Auctioneer
  • Pride and Prejudice and Zombies: Dawn of the Dreadfuls (2010) – Brain Zombie
  • The Walking Wounded (2008) – Everett
  • Bröder & Systrar (2008) – Auktionsägaren
  • Roger (2008) – Roger
  • Dream from Leaving (2008) – Okänd karaktär
  • Reversion (2008) – Carjacker
  • Rum 401 (2007) – Trollkarl
  • Chasing Tchaikovsky (2007) – Servitör
  • CSI: NY (2007) – Professorn
  • A Fine Line (2006) – Marty
  • Live Freaky Die Freaky (2006) – TV-annonsör
  • Dust Devil (2005) – Man
  • Deadlock (2004) – Lover
  • Late Night with Conan O ”Brien (1994) – Possum Dixon Bassist

LÄNKAR

För en uppdaterad filmografi, se här.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *